Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

KRAKATIT 01'

06. 09. 2001
0
0
934
Autor
davemadcat

DNE 5.ŘÍJNA 2001 SE V LITERÁRNÍ KAVÁRNĚ MĚSÍC VE DNE, V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, USKUTEČNÍ OFICIÁLNÍ ZAHÁJENÍ DRUHÉHO ROČNÍKU NEZÁVISLÉ LITERÁRNÍ SOUTĚŽE KRAKATIT 2001.

ČEKÁ VÁS HUDEBNÍ VYSTOUPENÍ PŘEDSEDY POROTY PhDr Jaroslava Psíka SE SVÝMI PÍSNĚMI, DÁLE AUTORSKÉ ČTENÍ VÍTĚZKY LOŇSKÉHO ROČNÍKU A TAKÉ POROTCŮ SOUTĚŽE. V PRŮBĚHU VEČERA SE DOZVÍTE PODROBNÉ INFORMACE O SOUTĚŽI.

 

SRDEČNĚ VÁS ZVE ŘEDITEL SOUTĚŽE DAVE MATĚJÍČEK

 

e-mail: krakatit@sf.cz

web : http://krakatit.sf.cz


davemadcat
19. 09. 2001
Dát tip
Opravdu je vidět, že nečteš dobře, přečti si to ještě jednou a zjistíš, že svá dílka přijede přečíst loňská vítězka soutěže a taky že se jedná o zahájení nikoli o finále soutěže. Porotci se svým čtením alespoň představí a dokážou, že jsou na správném místě. Každý přečte jen jednu věc, nevidím na tom nic špatného!!Literární soutěž založ a dej mi vědět - jsem dost zvědavý!!!! dave

JiKo
06. 09. 2001
Dát tip
Čtu dobře, že se nebudou číst díla soutěžících, ale porotců?......................... ........................... asu si založím soutěž.....

PetrViP
06. 09. 2001
Dát tip
to máš jedno, JiKo, aspoň se něco děje:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru