Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poslední sen

29. 05. 2009
0
2
300
Autor
Makeesek
Zlomil mi srdce tisíckrát, ztracená v síti pavučin, bloudím a kolem mne jen stín, věřím, že neumíš mít rád. Ta dívka, křehce stvořená, oči jak laň, co umírá, bolest mi srdce zavírá, pro smrt jsem byla zrozena. Už dávno nejsem panenská, kde měsíc svoje sítě vil, o iluze mě připravil, je pro to horší láska má? Teď připadám si bezcenná, ztracená v moři temných sil, ty o lásku jsi neprosil, řekni mi co to znamená? Já jsem tvůj otrok, ty jsi pán, co s mou myslí si zahrává a má duše je šedavá a v pravdě, zůstals nepoznán. Když dívám se ti do očí, odráží se v nich jen můj pláč, chladný jsi jak karetní hráč, kdo ruletu mou roztočí? Poupě života rozdupal, jen ten kdo v lásku nevěří, já dál se skrývám v příšeří, jsi ten, kdo život můj mi vzal. Mé srdce, kam jsi zapadlo? Už nejsem tvoje zrcadlo.

2 názory

Makeesek
13. 06. 2009
Dát tip
Problém je v tom, že tohle jsou moje slova... nikdy jsem nečetla cizí poezii psanou v tomhle smyslu. Asi se takhle cítí víc lidí.

Miroslawek
31. 05. 2009
Dát tip
zkus volit vlastní slova, tahle jsme už tolikrát četli

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru