Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poznáte na jakou událost je tato parodie?

30. 05. 2009
0
0
297
Autor
tamia

Poznáte na jakou událost je tato parodie?

 

         V jedné větší vesničce se konala soutěž Miss 2008. Všechno probíhalo, tak jak má podle pravidel světové soutěže. V komisi zasedli odborníci, zvolili krásnou dívku a nezbývalo než ji nasadit korunku. Všichni byli spokojení, nadšeně tleskali.

Tu se postavil muž a prohlásil, že se mu dívka absolutně nelíbí. „Kdo je ten muž?“ zeptala se Miss World. „To je nejdůležitější a největší pasáček nejúspěšnějšího stádečka“,odpověděl jí průvodce,“pan Haus“. A ten pokračoval: „Nechám se tu spoutat řetězy“. Průvodce zaváhal, zda to má dívce překládat, a ředitelce soutěže paní Malé při té představě ujel ústní koutek nahoru. „Bohužel je mi líto, vím, že se zvolená dívka nemusí líbit každému, ale byla zvolena odbornou komisí, lidmi pohybujícími se v oboru krásy,estetiky a showbyznysu“. Poté uchopila korunku a jala se zasunout ji do vlasů zvolené dívky. Najednou se postavil muž sedící vedle pana Hause, který až do této doby nadšeně tleskal, pan Béčko:“ Mě se ta dívka také nelíbí, navíc je ta korunka strašně drahá, vlastně tato vesnička  na ní nemá finance, já bych celou tu soutěž teď hned zrušil, i přesto, že nás to doteď hodně stálo, ale ať děvčata jedou domů, děkujeme jim za účast.“

         Dál už to asi všichni znáte...

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru