Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Obrázky

03. 06. 2009
0
2
356
Autor
cinda

Černobílé obrázky  roztrkané po zákoutích bytu i paměti mi dávají najevo, že samota, kterou cítím, je falešná.  Ale co znamená falešná??  Chci něčím být....pro něj, pro sebe,pro ni a přitom oni jsou ti ,kteří mi v tom brání.

Miluji je.....vědí to.. Chtěla bych pro ně to,co pro sebe. Dávala bych jim to,čím já sama bych chtěla být obdarována ale nejsem.

Zrazená tichem telefonu i čtverečními metry našeho prý nadstandartního bytu.....podvedená cizími dlaněmi i ústy..

Obehnána ručičkami od hodin i stránkami z kalendáře, ukazujíce mi, jak dlouho nejsem ani máma ani žena, jak dlouho žijem rozdílné a neslučitelné...

Neztratit, nezničit, nezmařit ,neublížit........Najít, pohladit,utěšit,pomoct.....Takle by to nějak mělo být ..nebo ne??

                                                     SMS   : "Ahoj, jak se máš,už jsi si zvykla?"  "Když nám zbyde čas,přijedem se s tátou za tebou podívat"  "ahoj"


2 názory

cinda
04. 06. 2009
Dát tip
možná je to tím,že waltz není skočný tanec:-)pousměj se,jistě neníli vyhnutí, protože kapela hraje dál ten protivnej tanec:-)

mám se snad pousmát? to bude nejlepší chi chi! titulní pařátky tohoto blažka mi nevychází do skoku na waltz - voskovec by řekl "panské plichtění"! děkuji za pěkný literární zážitek spojený s kluky a lámáním stránek kalendáře, něco jsem se i dozvěděl!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru