Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Inspirováno inspirací

07. 06. 2009
26
18
2019

 

Poflakovat se
s mapou slepých ulic a

levitovat v myšlenkách


mávat Múzám
a zvát je na čaj

posedět, zamyslet se a
někdy i mluvit


jsem uchvácen
polarizací nebes


někdy ke mě i mluví


vím

jsem hýčkán


18 názorů

jH
23. 07. 2010
Dát tip
*

rád :))

..ráda se nechávám insporovat a tvůj sty inspirace mi sedí..:)) T

IVO a A.H. děkuji :)

A.H.
05. 09. 2009
Dát tip
Po dlouhé době jsem se dostal k přečtení více tvých děl. Zde jsem se zarazil - překvapen barevností veršů, procítěných, neotřelých obratů. Hodnotím jako nejpovedenější dílo. *t* "Jedna múza se ti chytla v síti, nemeškej, ať nezmizí ti."

IVO
08. 06. 2009
Dát tip
Po tom, co napsal tři áčka a dvě dvojky, nemá cenu nic dodávat, jen *Tipnout.

jako metafora ani neslouží no, ale líbí se mi jednoduše, prostě jsou takové :) jinak mi je skutečně 18 a ten prostor se budu snažit náležitě využít :) tak moc děkuju za kritiku, tip a čas strávený u mích prací :)

a2a2a
07. 06. 2009
Dát tip
Dal jsem si práci a napsal delší kritiku, abych ji omylem smazal. A tak tedy znovu. Četl jsem nejméně šest tvých textů, tento pro sebe považuji za nejlepší a dávám za něj tip. Obecně bych tvým textům vytkl, ne všem, že někdy používáš omšelých prostředků ...hvězdy ...měsíc ...krví... dětství ...šedivý vlas, aniž bys jim dodal nějaký důležitý význam, neslouží tak ani jako metafora, ale jako příkrasa, nemluvě o tom, vzhledem k tvému věku 18 let, že psát o vzpomínkách na dětství je ještě brzy. Na druhou stranu však nemáš problémy s rytmem, s genitivními metaforami, někde je znát i osobité myšlení, a samozřejmě máš i hezké obrazy, např.: mapa slepých ulic ... temná stránka mé ctižádosti je jako vysoká palisáda kolem mého těla... topím se na dně moře, nemůžu utéct, nemůžu umřít... Je-li ti skutečně 18, tak ti jen mohu závidět prostor, který máš před sebou, a který, jak doufám vyplníš. A můj názor ber jen jako stejně subjektivní jako kterýkoliv jiný.

beda
07. 06. 2009
Dát tip
*

díky všem :)

Impresse
07. 06. 2009
Dát tip
*

Bíša
07. 06. 2009
Dát tip
A Múzy k Tobě chodí...

reinka
07. 06. 2009
Dát tip
jsi hýčkán právem, králi... avi Béďovi :o))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru