Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Můj Letní Zápisník - Kapitola 1.

21. 06. 2009
0
0
404
Autor
barbus446
21.6.2009
--------------------------------------------------------

Ať se na mě nikdo nezlobí, počasí je strašné, ne jako v červnu a to máme jet tento týden do Maďarska. Navíc, jak bude tady, bude i tam, achjo! Snad to vyjde, moooc se tam těším! Týjo, zase po roce...! To bude super. Tak zatím čau.
PS: Příště asi pojedeme do Brna, dokoupit jídýlko a věci na dovču, paráda! To bude zase párků, chlebíčků, brambůrek, polívek do hrníčku, salámků a to teprve toho pití! Přes šest balení minerálek, spoustu plat plechovek ledového čaje, kofoly, no a o tátově spotřebě piva ani nemluvě! A pak další věci, jako boty, oblečení, opalovací krémy, kšiltovky, žabky, sluneční brýle, knížky, nové pastelky a blogk, spoustu igelitek - no, kam s tím? - a další věci, však já si vzpomenu! A co teprve ty gumové blbůstky do vody? Delfína už mám, co rakhle krokodýla? A třeba i plážové osušky, časopisy a hlavně s sebou spoustu penízků, protože nejen taťka, ale i já mám extra spotřebu, i když k aždý v něčem jiném. Už teď, týden před odjezdem přemýšlím, co si sbalím - nebudu tu popisovat vše, ale nějakou malou představu mám - taštičku se šminkami, oblečení a botky, časopisy, knihy, tenhle sešit s mými kecy, náramky, talisman, kufr plyšáků a já budu sedět na střeše, protože ještě povezeme kola, ale jídlo bude v karavanu, takže si ještě přibalím kabelky, mp4 a mobil, album s nálepkama,  batůžek a já nevím co všechno ještě. Nemluvě o přenosném DvD a zásobě dévédéček, protože často čučíme na dývko i třeba u vod(k)y. Já u toho bez závorky, taťka se závorkou. Taky vám tady budu popisovat všechny ty úsměvné historky, zážitky z koupání - pomóc, viděla jsem rybu! -, budu vám tu popisovat moje nové věcičky (připravte se na růžový diadém, úúžasné boty s přezkou, nová plážová taška..) a různé mňamky co jsem okusila - až na mořské potvory, nechci lidi ohodit tím hnusem. Neměla bych se tu rozepisovat, aby pak zbylo místo na zážitkyz dovolených. A víte, co jsem zapomněla napsat? Že voňavky, deodoranty, laky na nehty, hřebeny, sponky a gumičky - tak to všechno beru nekomromisně s sebou.
PS2: To ps bylo delší než tohle ps, protože.. No to neřeším!
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru