Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tvůrčí krize

22. 06. 2009
1
8
970
Autor
Pseudo_pes

Také se vám občas stává, že máte tzv. tvůrčí krizi, kdy vás nic nenapadá?

Přišlo to před šesti dny. Natáčel jsem zrovna třetí díl seriálu "Wild people", když my došly nápady. Já, jakožto uznávaný umělec a filmový tvůrce plný nápadů a kreací, jsem takovouto situaci zažil poprvé. Ano, slyšel jsem o tom vyprávět, ale že bych to takhle na vlastní kůži, to mě nikdy, namoutě nikdy nezastihlo. Nicméně musím konstatovat, že tato krize nebyla až tak strašná, jako následující. Tento seriál jsme dotočili a já se za dva dny vrátil zase do normálu. Asi nejhorší krizi zažívám teď. Co mám napsat? :D Nevím. Krize je strašná věc, ale kdyby nebyla, nemohly by být ani takové chvíle, kdy vás osvítí určitá myšlenka a vy se jí držíte jako klíště, až ji opravdu provedete. Tedy krize tvůrčí, to je vlastně docela užitečná věc! Krize nekrize, když se pustíte do psaní, filmování, focení, malování či jakéhokoliv jiného umění, přejde. Bojujme s ní tedy, a nenechme ji vyhrát!!!

8 názorů

papouch
23. 06. 2009
Dát tip
podle toho, kolik je na písmáku šitu pak usuzuji, že permanentní tvůrčí krizi má zde 99,9% autorů, kteří své podobně vygumované hovadiny hrnou na písmák buldozerem.. :-/ póvl, balast, prázdnota.

Pseudo_pes
23. 06. 2009
Dát tip
Těmito blbostmi tvůrčí krizi překonati se snažím... ;) nebýti literárního serveru nebyl bych spisovatelem božím :D

když je počasí pod psa, má i pseudopes tvůrčí krizi...

papouch
23. 06. 2009
Dát tip
když máš krizi, tak zalez do kouta a chovej se tiše a neblábol o tom zbytečné šňůry slov a už vůbec! nedávej ty bláboly na literární server :P

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru