Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč takhle píšu

24. 06. 2009
0
15
877
Autor
Hemp
V osobitosti příběhů vlastním perem psaným napadají mě pod víčky tyhle věci a na řádky je napínám stejně pružně jako v životě skutečném. Aby taky ne,vždyť zaručené senzace v nich nechtějí vám říci nic nového,nikoliv však pro nesourodost příhod autorem na bitých mezi pár rozbřesků a západů slunce,chtejí jen zdělit (ne) postradatelné moudra mezi stíny autorových dnů tak všedních a běžných jako kohokoliv z vás a vašich předešlých dnů.Přece když stačí příběh prolnutím na další stránky a rozvinout tak zvědavost čtenářovu může jen jehovlastní výklad který se žene někde podél vyprávění jako srovnávací rovnice kterou má ovšem i pisálek pro případ že by se moc vznesl nad přijatelné.Nabízí se otázka kdo je vlastně výkladem více omezen,autor když vyráží ze sebe vzpomínky vzájemně rozmíchané až absurdní,nebo čtenář tehdy kdy příběh rozvaluje se stránku od stránky jako velké netušící nic.

15 názorů

Hemp
24. 06. 2009
Dát tip
Nechcete už tuhle debatu přesunout k novějšímu příspěveku jménem tramvaj

Toscana
24. 06. 2009
Dát tip
Marvin - ne, to je pro Hempa, i když nevím, ten nick s ohledem na mrzačení češtiny bych na jeho místě přehodnotila na Humpl :o)))

Toscana
24. 06. 2009
Dát tip
Vnější úprava méně úhledná, pravopis 5. a opět: http://www.ocestine.cz/gramatika/

Hemp
24. 06. 2009
Dát tip
Z jistého důvodu k mému projevu patří neologie a proto nezaměnujte se zdejším grafomanstvím a předsudků se odprosťete jinak se pouštíte do křížku s listinou práv a svobod které jsou nepopiratelné a proto stejně tak já budu pokračovat ve svém zdokonalování

no jo, teď už jsem na to taky celej natěšenej.

fatální omyl, MY žádný výsledky nechceme, naopak si chceme číst o tom jak ona píše.

Hemp
24. 06. 2009
Dát tip
Jak se tady říká nadprodukci kterou vy dva ve mě chcete vznítit ale přitom je to jenom HATE jestli bych se mohl dotázat

Petrusha
24. 06. 2009
Dát tip
viď aleš ...

tak sem s těmi příběhy, tohle se vážně číst nedá...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru