Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kolem dokola

26. 06. 2009
0
17
1964
Autor
Vasil

Kéž bych dokázal setrvat tam, kde jsem dříve pochybil.

Kolem světa fičí.

Olejová skvrna křičí.

Lásko zastav!!!

Energii odstav.

Možná je tam propast.

 

Dokola a stále stejně.

Ona neposlouchá!!!

Každopádně nechce.

Obr zasáhne ji.

Láska zemře.

A tak znova lehce.


17 názorů

Vasil
19. 10. 2009
Dát tip
SunDry směle dosaď tady už není nic, co by mohlo více překvapit :D

SunDry
19. 10. 2009
Dát tip
chybí mi konec, dosadím si svůj...

SunDry
19. 10. 2009
Dát tip
chybí mi konec, dosadím si svůj...

Toscana
13. 08. 2009
Dát tip
já bych řekla, že to je tragicko-lyrická báseň o zamilovaném kosmonautovi (kolem světa fičí) s úderným apelem na nutnost chovat se ekologicky (olejová skvrna křičí). Vyústění je jasné: ani na orbitální dráze láska dlouhodobé odloučení nepřežije, notabene znechucená pohledem na olejovou skvrnu!!! (P dodatečně)

Vasil
03. 07. 2009
Dát tip
Já se nevztekám. Já sem člověk jež snáší kritiku více než dobře. Jen prostě konverzuji od toho příspěvky také jsou :) hezkej den

Vasile, až bude Hanychová na písmáku, bude mě to zajímat. nevím, o koho se jedná. Náš klub ber sportovně, slouží k zviditelnění nováčků, mimo jiné...

Vasil
02. 07. 2009
Dát tip
Aleši-nováku piš si, jak je libo. A zároveň ti položím otázku, která by sice mohla být přirovnána k hodnotnější věci, ale nechme to být. Proč si myslíš, že je slečna Hanychová tolik vidět a pořád se o ní mluví? :)

píšu si...

Já bych taky stál o Pyjedestál, proto avi Alešovi.

raja
02. 07. 2009
Dát tip
vidím, fuj teda!

raja
02. 07. 2009
Dát tip
vasil, zřejmě alernick. Jinak netuším kde vzal tak vytřibené vnímání toho, co se zde považuje za nej. Toto dílo má všech pět pé - pitomá je jen jedno z nich. Rytmus strašný, obsah strašný, zpracování hrůzostrašný...tuším že má kritka se rýmuje víc, než dílo samotné. Kolem dokola vzato, /p se nevyhnu. Pozitivně hodnotím font a absenci řvavých barviček... Autorovu reakci na kritiku hodnotím tak, že tento autor poučitelným nebude a vydím ho jako vhodného kandidáta na pyjedestal příštího měsíce. Nechme se překvapit, třeba ještě bude překonán.

Vasil
29. 06. 2009
Dát tip
Autora nezajímá, co kdo říká. Autor se baví nad tím, jak nad ním kdo vříská. Pěkný den a vysvětlete mi někdo ty "P", bohužel nevím o co gou. Dikes

kunka
28. 06. 2009
Dát tip
Tak toto je vskutku ťažké dielo.Až po viacerých pokusoch som pochopil, že sa jedná o plynový spor medzi Rusmi a Ukrajinou.Lásko zastav, energii odstav autor pravdepodobne počul z úst Putina. Dokola a stále stejně, ona neposlouchá- to je jasný postoj Ukrajiny k výzve na zaplatenie dlžoby. Obr zasáhne ji- apokalyptická vízia autora, čoho sme sa to dožili... (P)

Tyto verše by měly být pouze na lékařský předpis. Znamenité laxativum. P!

Vasil
27. 06. 2009
Dát tip
Jen tak :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru