Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poprvé

04. 07. 2009
3
3
1273
Autor
cz3ko

Jen jednou jsem se narodil, jen jednou já jsem miloval.

Zdá se to jako včera...,, Mé rty se dotkly Tvých a já v tu chvíli věděl, že na to dokonce života nezapomenu. Bylo to jiné než kdykoliv předtím. Každá vteřina stala se mnohokrát delší a mísilo se ve mě tisíce pocitů, které jsem doposud nepoznal. Mozek mi vypnul a já vnímal jen Tebe. Každý Tvůj pohyb, každý Tvůj pohled. Byla jsi mou ikonou, mým symbolem a na chvilku i smyslem mého života...jen na chvilku.
Je to už víc než rok a já dobře vím, že ten polibek byl kdysi poslední. Po něm jen doufání, - zoufání. Už dlouho mě to nebolí. Přesto se občas při  dlouhé chvíli nechám unášet vzpomínkami, protože tenkrát, tenkrát já poprvé miloval. "


3 názory

synáček
15. 03. 2011
Dát tip
Díky za připomenutí... všichni to (asi) známe...*

cz3ko
05. 07. 2009
Dát tip
experimentátor > díky moc :)

Autor stojí o hlubší kritiku a ona nikde - údajně musí být zasloužená...Zdá se mi zbytečné užít úvozovky. V části: "Každá vteřina stala se..."-zní nepřirozeně - mělo by to být: "Každá vteřina se stala..." před zoufáním smaž čárku, nebo pomlčku, protože takhle se jedná o zbytečné hromadění interpunkce. No a nesedí mi používání velkých písmen u přivlastňovacích zájmen. Jinak to rozhodně neurazilo:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru