Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska k internetu

01. 08. 2009
1
3
298
Autor
goldene
Internet, virtuální život, komunikace a pozornost. Všichni jsme uvězněni v síťi. Kdy poznat, kde končí náš virtuální a realný život? Bez nadsázky bych řekla, že bych bez internetu nepřežila. Žádným způsobem, natož existencionalně. Internet mi dal virtuální život, přivedl mě na svět, o který se dělím s mou lidskou skořápkou snad už skoro šest let. Říká se také, že je to svět plný lží. Lží, které se stanou pravdou. Výmysl a krása jsou úzce spojována. Krása, která není dotvořená či vytvořená přírodou je výmysl. Výmysl, který lidé berou vážně. Tudíž, čím víc lží, tím krásnější svět. Není ten virtuální svět tak krásný? Schovávají se za ním fronta inteligentních, ale nepříliš atraktivních existencí, kteří si svůj zevnějšek už vymláceným každodennní realitou neuvědomují. Sociální síť je mění, při všech aspektech. Než se utopíte ve virtuálním světě, nezapomente si postavit pomník na internetu a napsat závěť. 

3 názory

68my
08. 08. 2009
Dát tip
najprv pochvalim za uvahu, aj ked strucnu, je tu toho ako safranu... internet podla mna len zintenzivnil par veci ktore tu boli uz predtym...a spristupnil to mnohym ludom... svoj svet uz nemaju len umelci a vedci..ale aj gembleri. uchylaci, grafomani, tulaci... co na tom zalezi ci je to na papieri alebo na monitore? stare veci ktore su nove svojim mnozstvom....je to tiez realita, len sa nepali ale maže

goldene
04. 08. 2009
Dát tip
funguje to stejně jako s knihami. zavřeš-otevřeš..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru