Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

vzpomínka

20. 08. 2009
0
12
1298
Autor
mOa
Povím vám něco co častokrát neříkám. Povím vám to, že mnohokrát naříkám. Naříkám pro vás, mí staří přátelé, naříkám pro vás, však trochu nesměle. Neumím vám prostě říct, že nedokážu obrátit list. Nemuhu se vás jen tak vzdát a nemohu si na nic hrát. Chybíte mi to je fakt, já mám vás ráda nastokrát. Proto tuto báseň píši, tí vyndám city ze svých skryší. A ať to všichni slyší, že je mi hůř, než kostelní myši. Doufám, že vy jako já, při čtení této básně vzpomenete na chvilky tak krásné. Krásné jako vzpomínky z mé básně.

12 názorů

mOa
30. 11. 2009
Dát tip
já mám operu.

mOa
30. 11. 2009
Dát tip
já to s tím editorem pořád nechápu. Nejdřív to vypadá, že to pude, ale potom to dopadne jak to dopadlo...

Peggy
23. 08. 2009
Dát tip
ne, takhle ne

Syd, ne zcela souhlasím. Své výhrady k básni jsme rpavda už psala. Na druhou stranu vidím dobré základy. Například znalost pravopisu (není to tu samozřejmost a to i u staršách autorů) Za druhé schopnost vyjádřit souvisle a srozumitelně své mylšenky. Taky není smaozřejmost. Autorko, doporučuji, pokud tě psaní baví, zkus si i číst, jak to dělali či dělají jiní - čti klasiky. A piš, co tě napadne. ALe nezveřejňumj všechno, nech třeba dva tři dny napsané uležet a pak si přečti znovu a zhodnoť. Hodně zdaru do psaní přeju :-)

abcdm kočka přede... za prvý se ti nevyveldo formátováni do verš§. za druhé to není to nejhorší - říkankovitý rytmus a sdělení, obsah, trpípodřízeností formě. navíc neobsahujwe nioc navíc než prosté sdělení.

raja
20. 08. 2009
Dát tip
Ne mu hu ne ta hej nás za no hu!:)

A.H.
20. 08. 2009
Dát tip
tak to ne

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru