Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Plyšáčkov:Plyšáčkov potřebuje starostu

23. 08. 2009
0
7
574
Autor
Wondl

 

PLYŠÁČKOV

Plyšáčkov potřebuje starostu

Plyšáčkov už dlouho potřeboval starostu, tak začaly volby a přihlásili se do nich trochu víc známí obyvatelé z Plyšáčkova. Do voleb se přihlásilo pět plyšáčků, jeden se jmenoval zajíc Ben, ten druhý se jmenoval myška Erik, třetí se jmenoval králík Dan a čtvrtý se jmenoval medvídek Frank a pátý poslední se jmenoval pes Benda. Ze začátku se volby moc neprosadily, ale jak se to rozkřiklo mezi obyvateli,  tak všichni vyplňovali hlasovací lístky. Kandidáti toho zase slibovali a skoro nic nedodrželi. Hodně hlasů měl zatím pes Benda. Byl to dobrý kandidát doopravdy všechno dodržel. Sliboval, že zajistí,  aby na ulicích Plyšáčkova nebyly žádné odpadky a bylo všude čisto a na Plyšáčkovském náměstí budou růst ovocné stromy z kterých si každý může utrhnout ovoce. Zajistil to ještě než byl zvolen starostou. Nakonec se stal starostou. Byl i dobrý starosta ale jednoho dne ho oslovil jeden obyvatel z Plyšáčkovské vesnice a říkal mu:Pane starosto naše řeka vyschla naše vesnice nemá už vodu a je nám horko. Starosta se šel hned podívat a nevěřil svým očím řeka byla fakt vyschlá. Tak se rozhodl že načerpá vodu z Plyšáčkovského lesa protože v Plyšáčkovském lese je hodně vlhko a krásně takže se od tam dá čerpat voda. A zase řeka tekla jako obvykle náš starosta to zachránil. Protože starosta z Plyšáčkova vždycky všechno zachrání. Lidi s starostou Plyšáčkova byli štastní.

 

 

 


7 názorů

Petrusha
26. 08. 2009
Dát tip
to je nejaká domáca slohová úloha?

Wondl
25. 08. 2009
Dát tip
co tím myslíš?

~jana~
23. 08. 2009
Dát tip
Starosta se šel hned podívat a nevěřil svým očím řeka byla FAKT vyschlá :))

Wondl
23. 08. 2009
Dát tip
Mě je 12.

Dalek
23. 08. 2009
Dát tip
To vypadá, jako by to psal nějaký školák v domácím úkolu. Naprosto nezvládnutá osnova, nesmyslné návaznosti...no prostě ...ZA CO???

Wondl
23. 08. 2009
Dát tip
cp tím myslíš?

Dalek
23. 08. 2009
Dát tip
Ježišmarjááááá....za co??

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru