Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Loučení

20. 09. 2009
0
4
794
Autor
Jonish

Má dnešní smutná zkušenost.

Pokukování. Úsměvy. Můj uhýbající zrak. Doprovod ke vchodu a cesta výtahem, která měla být nekonečná a skončila už po dvou patrech - zrada! Úsměvy a jiskrné oči. Touha a přísliby? Já cítil touhu a strach z neznáma - terra incognita. Chvíle kdy by mohlo dojít k loučení? Šero ve vchodě. Úsměvy, zvonivý smích a dotyky. Požádal jsem ji o chvíli strpení, zatímco jsem se vydal pro kolo.

Čekala tam. Přátelské údery pěstí, snad myšleny pouze jako dotyky, provokace. Požduchování, stále ten samý zvonivý smích posilující touhu a strach^2 ve mně. Dotyky prolínané nezávaznými pošklebky. Roztomilý pohled vzhůru -1 hlava, oči:oči. Touha políbit. Pusa na čelo/tvář. Opakující se scénář. Dlouhé toužebné pohledy pokaždé následované rezignovaným povolením celého mého mimického svalstva. A poté opět fyzický kontakt. Několikrát pod záminkou velkého loučení. Objetí, objetí, objetí. Poté skutečné loučení a má cesta na kole. Přebytek energie. Zlost sama na sebe? Nesnesitelné!

Cesta nocí. rychlá jízda a vítr. Omrzající tvář, rty a vše. Jen maličká ploška nad mým horním rtem mě hřála - nejspíš mými velmi nešikovnými polibky. Mými velmi nešikovnými polibky! Zlost sama na sebe. Zoufalství a bezvýchodnost situace. Skutečná beznaděj

4 názory

Jonish
20. 09. 2009
Dát tip
Jo pánové, máte pravdu. Byl jsem pln dojmů.A ta hlava, vlastně je to "mínus jedna hlava". Mějte pěkný den!

Rádo stalo:)

Ferry
20. 09. 2009
Dát tip
Pane kritiku H*Y*M*E*N*E P*I*Š*T*O, DÍK, že jste nedělní ráno osvěžil připomenutím permanentní poezie všedního dne pana Kaplana. :)

Jo, to známe všichni. Ale málokdo je takové tele, aby to vydával za literaturu (navrch veřejně)... P.S. Termín "1 hlava" je snad srovnatelný pouze s páně Kaplanovým "jedna krysy". :)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru