Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska a přátelství...

20. 09. 2009
3
4
1004
Autor
m4rt3n

Rád bych napsal že je toto pouze úvaha bohužel tomu tak není,kdysi jsem řešil podobný problém, pokud budete číst dále tak se dozvíte jak jsem dopadl. Proto jsem si řekl že napíšu tento článek, že se budu snažit ukázat někomu kdo řeší něco podobného, že není jediný a že je to věc zcela přirozená,protože „přátelství je láska ať chcete nebo ne“

Láska a přátelství jsou věci které k sobě patří ale pouze do určité míry.Pokud láska na přátelské úrovni přeroste v lásku jako takovou nastává problém.Je to jako sázka v loterii     50 na 50“ vyjde to nebo naopak to dopadne tragicky.Nejhorší na tom je to trápení zda to máte dotyčné(mu) říci. Jste opravdu ochotni riskovat přátelství kvůli lásce? Mě na přátelích záleží a proto si city které chovám k některým lidem raději nechávám pro sebe ale za to trápení to nestojí nebo ano? Je to pouze věc názoru pokud se rozhodnete své city vyjevit myslete na to že vás to může stát tu nejcennější osobu ve vašem životě pokud k vám necítí to samé.Jsou tu pro a proti.Nejhorší je být odmítnut právě přítelem kterého milujete a odhodláte se vaše přátelství vsadit na jednu kartu.Potom nastává „trapas“, když se  snažíte vrátit vše do původního stavu, ale lze to vůbec?Kde je ta nezávaznost se kterou jste se mezi sebou bavily?Ta tu teď není a co je horší asi hrdost když se máte bavit s člověkem který vás znejistil v sobě samém, když přemýšlíte co by se stalo kdyby jste raději mlčely.Ovšem na druhou stranu vyčítat si že jste to nezkusily a vidět jí nebo ho s někým jiným také dost bolí je to věc názoru.Nikdo vám v tomhle nikdy neporadí a nemohu říci ani že bych znal někoho komu by to vyšlo.Pokud právě řešíte takovéto dilema tak vám přeji aby vám to vyšlo ať se již rozhodnete jakkoli.


4 názory

m4rt3n
25. 09. 2009
Dát tip
děkuji :)

slivaka
25. 09. 2009
Dát tip
...ju úvaha jak řemen...plný souhlas...cítím to..a i zažito stejně.*tip.

máš pravdu, nevyšlo...

m4rt3n
20. 09. 2009
Dát tip
Chtěl bych upozornit že jsem našel lásku zrovna v kamarádce...jaká ironie :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru