Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Malá víla

24. 09. 2009
0
4
648
Autor
diamondka

Je krásné slyšet snění..

Jsi malá víla v prostřed moře, jsi zvyklá slýchávat to hoře, jež tu kvílí lidé kolem, zmoření tím bolem, s nímž nevědí si rady, ty chtěla bys dát rady, jenže nevíš co chtějí slyšet, nemáš páru jak správně kvičet, aby se jim do hlaviček dostala ta správná vlna, co pomůže jim naladit se znova a začít žít jako kdysi chtěli, jinak musí dostat po prdeli, jako dávala ti tvá máti, když nerv ji zase schvátí, jenže musíš říct, že neminula se účinkem, teď řešíš to radši polibkem od tvého úžasného prince, jenž dotykem svých vlahých úst ti dal novou naději a ty můžeš celou noc stát nad vodou a slyšet volání o pomoc a vědět, že je jim rady, jen říct jim kady se mají znova vydat na cestu, pak štěstím ani nehlesnu a nosit květiny ti budu stále, či snad chceš pravé korále a děkovat děkovat pořád dokola, och jak já byla pitomá, že trápila se nad blbcem, jenž je pro jinou teď milencem (a pro jiné pitomcem) a trápit mě může pramálo, co se mělo a neudálo, protože poučení nesu si a lepší budoucnost otvírám si, i když minulost vymazat nedá se, jsem moudřejší, tak nedám se a nedám si ani sama sebe vzít. Takže.. Pojďte a zkoušejte si mě.. Chcete ublížit? Budete trpět. Já jsem jako bumerang - dáš jednu, dvě se ti vrátí. My zkušené ženy jsme jako kati. Ostří brousíme každý den a jednou, až nebudeš připraven.. tvou hlavu setnu. Tak těš se, můj kdysi drahý. Ony jsou jen jedny dráhy - každý z nás je má a není jak se vyhnouti. To zpívají každé ráno kohouti. Ne konec spánku milý spáči, ale bruš si kopyta, chceš-li čertem býti. Tak zatím končím tohle psaní a přeju Vám krásné milování, milé ženy, sebe samy, musíme napřed milovat, abychom pak milým pánům, jimž chtělo by se žalovat, mohly dát, co jim patří - mučení, trápení, soužení, bolest... dát jim sežrat jejich vlastní blbost! Dobrou noc, má malá vílo, máš ještě hodně práce. Tak zase příště! A... DÍKY!!!

4 názory

diamondka
25. 09. 2009
Dát tip
a s tím formátováním je to fakt, nějak se mi to nechce zobrazit v odstavcích.. neví někdo co s tím?

diamondka
25. 09. 2009
Dát tip
Já neplodím žádná umělecká díla.. To asi nikdy nebudu, ale díky za kritiku.. To je jen na uvolnění. Trápím se, trápím, ale to je na dlouho.. Možná po přečtení většiny dílek už bude jasněji..:-)

Petrusha1
24. 09. 2009
Dát tip
1. mám taký dojem, že sa ti voľajako rozsypalo formátovanie 2. obsahu to však i tak veľmi nepomôže, ten by chcel trochu viacej trpezlivosti a pozornosti

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru