Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ná (hodné lastminute)

05. 10. 2009
1
7
422
Autor
bennium

Zostarol som ti na koleno zožral som ti z ruky zosypal som sa ti z ryže neba - Ležím ti nad kolenom lížem ti nad kolenom lyže na moje ramená - Spolusmetakýmalý videošrotnakusy pritiahnutýzavlasy lačný rím skaderuka - skadenoha Štyri oči sem tam šesť - Sex - Trčíme si z vlasov hryzieš mi do bielok škriabeš tieto strany počítaš sliny raz si ťa pripijem Realita opečiatkujem a dám ti Meno - Sedím ti nad klávesnicou a režem režem ešte som stále tu a režem už asi sedemdesiatsedemkrátnadobrazboží nadoraz tento úvo d - Počkaj na mňa niekde na d rohu zlomených a všetkých vymyslených svätých kde (to je dno je všetkým) jed no


7 názorů

A.H.
11. 10. 2009
Dát tip
na tohle si nedokáži udělat racionální názor.

bennium
07. 10. 2009
Dát tip
Tóru, je to uplne jedno, kedze si si precital basen po nejaky odsek, ktory ti nedaval gramaticky zmysel, a hned si ju odsudil. D. dakujem :)

bennium
05. 10. 2009
Dát tip
Co ma tento odstavec Spolusmetakýmalý videošrotnakusy pritiahnutýzavlasy spolocne s gramatikou? Medzery vynechane v troch riadkoch som nevynechal len tak z prdele. A pokial si si ju neprecital dokonca, tak je smutne, ze sa o nu utieras.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru