Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jaksme jeli k temu móři

08. 11. 2009
6
4
918

Vi už jaksik vite, že teho mojiho sinátora napadaj různé chujoviny. Třeba si najedó usmyslá že potřebuje nové hózny do školi, že sa mu tam už smějó ty kumpáni jeho, že měl normoš hózny a teď už z hózen má enem trencle, nohavice komplet v rycochu. Tož za takové chuje nesmyslné ho musim bysť jag to žito! No ale von vopčas vyplodi aj ňáků fest gut věc. Třeba nedavniko z něj vylezlo u večeře tohle:
Maminečko zlatá a pojedeme taky někdy k temu móři?
Hnet dostal jednu mateřsků a druhou mateřskou mu dala stěna jak do ni vrazil na druhym konci kuchyně. To ja mu ju lupla uplně instinktivně, vite? No ale pak su sa zamyslala  a kůrva jako! napat to bol gut! U móře sme eště nebily! Tož su vstala, rodosti to tam všicko zrubala kolem sebe a řekla su Kurva rodino k temu moři pojedeme juž zejtra jako, ja znam tu cestu a bode to levny!
Tož hned druhi den sme sa rano začaly baliť. Vytlačila su z chliva trabant. do kufru dala svazanou tchyňu a žeriku, zasobu plen, deset šišek lovičáku a ňáký další chuje. Dozádu na sedačku su prcla starýho co bol v limbu bo celú noc nasával. Vedle něj si kecnul sinátor v těch svejch trenclách a já řikám Kurva darmožrute vidiš? Teď ti budó ty kratky gatě gut, dyž sa jede k móři! Sa ti nebudó tak potit kuliska. Pak su si kydla za volant a na druhó předni sedačku posadila sut s piviskem a vod teho vedla hadica ke mně do ty mojý vypaseny mordy abych neměla cestou žizeň.
A pak už sa jelo. Sem na to dupla svinsky až blátisko létalo. Vyjedu ze vsi a nahoru jedu k lesu a do polí a sinátor Maminečko a opravdu jsi si jista, že tudyk se jede k temu móři? Spolužáci řikali, že...
a dál už nic neřek, bo su ho zala po kokosu nohou vod stola co s ňou doma potlačuju pofstani. Tu sem zala taky sebó, inštynktyvně su vjeděla, že přinde vhot. No a jedu jedu, minuta de za minutó a najednou sme u teho móře.
Tak rodino, kurva, fstavať! Zakvákala su svinsky až se šici zobrali. Sme u móře dodala su na vysjetlenou. Tož šici vybjehly z autiska, a bježeli k temu móři a začali sa cachtat. Ja vyndala z kufru sviňu a hodila ji taky do teho móře, aby sa vomila, bola celá ulepená vot víkalů. No a tak se tam chvilu šici tak cachtajou a najednou sinátor Maminečko ale todle přecik není žádny móře. To je ňákej rybnik.
Jo, von to bol ten rybnik hasičskej jag je tam v polich takova zasobarna na vodu dyž hoři. bahno šade, sama pijavice, komaři a guvna vokolo.
Kvakla sem, držte hubu a mejte sa v móři, nebo zasejc bodu moset sáhnůt po noze vot stola a bude čoromoro! Tož držely huby a myli sa v tem moři a sinátor ubahnil z hliny dokonce aj hrat´, ja mu ho pak rozkopala, co ma co stavět hrat, juž mu je patnást! Pak sme vydrhly svini ryť řácky, vykůpali žeryka a jeli zasejc dom, mame to vot moře k domovu asik tři kilasy. Doma sme ze sebe pot pumpou vomyli blatisko a bolo fest gut. Rozumnej člověk vi, že dyž sa jede k móři , takto nemosi být drahé, kurva!


4 názory

Milu, jako vždy nízce geniální! :o)

wedle_vazy
08. 11. 2009
Dát tip
:D*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru