Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ladovské snění

08. 11. 2009
2
4
301
Autor
Ninka

Upadám do nejhlubšího spánku a ocitám se v místech, kam živá bytost ještě nikdy předtím nevstoupila. Podávám svou ruku mrazíkovi a ten mne provází svým královstvím. V druhé ruce vládne čarovnou hůlkou, kterou kouzlí na stromech divy. Radost mu kazí jen smrky, zachumlané do zářivě bílé peřiny. Tady ho chumelenice přestihla. Tu se dravý paprsek sklouzne ze stráně po namrzlém třpytivém sněhu a rázem jej tak promění ve šňůrku perel, které se okamžitě řinou dolů do údolí. Je ráno a další ladovská pohádka přijde zase až s večerem.


4 názory

Petrusha
09. 11. 2009
Dát tip
v najhlbšom spánku sa zväčša veľmi nesníva :)

avox
08. 11. 2009
Dát tip
Nepřijde mi to "Ladovské" Okamžitě mi vyvstal před očima Mrazík s kouzelnou hůlkou, Nastěnka, Marfuška a Ivánek... naladěna jsem, ale ne na tip :-))

Zbora
08. 11. 2009
Dát tip
Radostné to je, což o to, ale nějak mi uniká smysl žádosti o hlubší kritiku. Dokážu si text představit na rubu Ladovy pohlednice nebo jako odlehčení na informační tabuli, stojící na stezce někde mezi Hrusicemi a Ondřejovem. Jako hodnotitelné dílo ovšem sotva.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru