Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

aba

20. 11. 2009
0
4
381

Aba baba na babě to se to sedí. když eterem na tebe hledí děd vševěd a mele ta baba snad je všude no...to je blbý...jééé..to je prolog..a co to je..to je úvod?hm..tak jdu pokračovat do druhého kola, o patro níž

a nevím zbla nic, co mám psáti...to se muselo státi.už mi vedle dojelo dývídý, počkám si, kdy mi dojede to v hlavě, že je čas, jít do hajan..no to nemá niveau, hlavu ani patu tohle psaní..uvidím, co bude za svítání...doufám, že vyhraju já a sluníčko bude svítit s námi..ne proti nám , že si vydobije právo na baterie a nebudu muset ho prosit nebo oživovat s pár jedinci, aby nám svítilo co nejčastěji a vysušilo hnilobu, co se teďka všude v půlce listopadu roznáší...nebo že bych to začala intenzivněji vnímat? tlející listí, trávu a zem? no nic..můj pokus o vtipný rým byl nevím kým pokosen. dobré spaní a sladké kuropění.

4 názory

tak koukám...taky jste se vyjádřili..hehe..phech tekumseh

Beed
20. 11. 2009
Dát tip
:O

...jak se píšou vytřeštěné oči

Ehm...cože?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru