Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Krvelačná bitka s Frantou v hospodě

Franta

Franta mi už zase dělá starosti. Ta předchozí lekce mu nestačila, musí si zase dovolovat. Ten kůl tam pořád stál, byl celý od zaschlé krve. Franta mi nadával a řekl mi, že jestli ten kůl nedám jinam, zbije mě. Vytrhl jsem tedy ten kůl ze země a flákl ho s tím přes obličej. Franta padl na zem. Šlápl jsem mu na hlavu a říkal jsem mu ,,Jestli mě budeš takhle otravovat, ten kůl ti zapíchnu do tlamy!". Kopl jsem ho, kůl jsem zapíchl znovu do země a sedl jsem si k pivu. ,,Ještě jedno!" zakříčel jsem.


Další den jsem ten kůl neviděl na správném místě. Zmocnil se ho Franta. ,,Ty vole Franto naval kůl!", zakřičel jsem a dostal jsem kůlem přes hlavu. Byl jsem omráčen a po probrání seděl Franta vedle mě a brousil kůl. ,,Zapíchnu ti ho do ksichtu!" na mě Franta zakřičel. Dal jsem mu pěstí do obličeje a kůlu se zmocnil. Kůlem jsem ho bouchl do tlamy a začal rozřezávat ruku. Měl pořezanou ruku, ale stejně mi mohl dát ránu. Měl jsem obličej od krve a krev mi natekla do očí. Pomalu krev stékala z mých oči ve formě zkrvavených slz a zjistil jsem, že nekrvácím já, ale Franta. Bouchl mě rozřezanou rukou. Vzal jsem ho za ruku a sedli jsme si k pivu. Říkal mi ,,Jestli umřu, řekni Arance, že byla super!". Já jsem mu řekl, aby nesténal, že neumře. On mi řekl, že umře a začali jsme se hádat o tom, jestli umře a nebo ne. Řekl jsem mu ,,Jestli si myslíš, že umřeš a budeš se se mnou hádat, jdi na bitku!". Vylítli jsme ven a tam byl zapíchlý kůl. Kůlu se zmocnil jako první Franta a dal mi s tím přes obličej. Zakroutil jsem mu rukou, kůlu se zmocnil, odběhl jsem od Franty a kůl jsem mu hodil do břicha. Zapíchl se mu tam. Šli jsme do nemocnice, a tam to vše hodil na svého psa, Frantojeda. Uvěřili mu, že mu to hodil do břicha jeho pes a šel jsem domů. Dal jsem si dva lahváče a šel hrát automat. Moje manželka mi koupila do domu automat. Akorát se divím, že má každý měsíc nové šaty, když tam spíše prohrávám. Ale to je její věc!


3 názory

Notreal
10. 04. 2010
Dát tip
:D :D Frantojed :D, vyborne.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru