Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nečekám žádný tip 2

16. 01. 2010
1
5
779

Na co čekáš?Až naprší a uschne?Až někdo k tobě doleze?A bude se ti klanit?Říkáš si mohl by si mě zranit.Nezranil by si mě, protože tak povrchnímu člověku se nebudu klanit.Který kdyby vylezl ven tak by sis mohl ublížit.Ano to je život, Růžový obláčku, bojíš se mě, to je to, raději držíš poměr s tím nakoho  si nemůžeš šáhnout, něco cítit,je to možná pro tebe určitý druh spojení být v 1,0,1,0,0.Buď si v té své kleci zlaté, obehnané ještě ostnatými dráty, ať se k tobě nikdo nedostane, když budeš ....


5 názorů

někdy proběhnou na Slunci erupce, o tom člověku o které píši, jsem napsala pěkné básně,ale došlo mi,že takový není.

já bych to nerozváděl. Raději si přečti nějakou pěknou knížku, jdi do kina a tak...

jj, zkus to dopsat, až ti bude dobře...po procházce a tak, ať máš nadhled. Ten člověk tě musel zaujmout, a nejen negativně, když o něm píšeš. :)

To dílo není hotovo, je to jenom nástin,čekala jsem jaké kritiky na to příjdou, zda-li má cenu to rozvést, zapracovat na tom.Díky za připomínky.

klanit? klanět mohl bys Mohl by si ublížit, kdyby vylezl ven. na koho chybí tam spousta čárek a tak. pročpak se tě asi bojí...no já bych se tě taky bála

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru