Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nečekám žádný tip 3

16. 01. 2010
2
8
975

Kde to jenom žijeme?o h.... na cestě se bijeme.Proč?Protože je zlaté!!Bavíme se jenom o tom kde kdo byl,s kým a kde souložil,je to prostě ubohé,existuje vůbec ještě opravdové přátelství, kdy se za to druhého pereme,existuje vůbec opravdová láska, nebo jsem se narodila do špatné doby, a jsem jako K.H.Mácha ve své době nepochopena,nebo K.Kryl, který se k smrti utrápil.


8 názorů

zlá doba...tip navzdory:)

Díky ti Metto:-)I za tvou podporu:-)

Díky ti Metto:-)I za tvou podporu:-)

Metta
17. 01. 2010
Dát tip
Poslal jsem ti avi, abys nepřestala věřit v existenci přátelství (Nejpevnější pouto). Přeju ti, abys i ty našla. Existuje, za to ručím:-)))

Takový dojem jsem milá Můro nechtěla zanechat, i přesto všechno má slunce dostatek síly,aby drželo všechny planety u sebe.Dál zářilo a hřálo...

Můra73
16. 01. 2010
Dát tip
myslela jsem, že vycházející slunce září a hřeje... přitom se tady cítím, jako když jsem se ocitla uprostřed polární noci.

proč pořád tak útočně:-)? jasně že existuje, dyš ho budeš trpělivě dávat i hledat i po x zklamání. Mácha i Kryl by ti záviděli tvou svobodu. Nevšímej si tolik toho, jsi-li pochopena, ale snaž se víc chápat. Nikdo nemá povinnost tě chápat, tím začni. Věci veliké bývají skryty za závojem povrchnosti a pózy se občas odívají do velkých slov... Přeji zdar a sílu zp

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru