Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Míček

18. 01. 2010
0
3
1156
Autor
akanahe
koulel se míček dokola odkud pak na něj kdosi volá? až se zastavil a volá hola jsou tu samé kola jedno kolo , druhé hned je z toho vůz přece. Kolečko,míček,kružnice to jsou všichni z naší vesnice.

3 názory

akanahe
21. 01. 2010
Dát tip
Oki budu na sobe více pracovat a zlepšovat skill. Jen sem si ríkal,že pokud už mne takto napadla,tak ji nenechám v šuplíku shnít a uveřejním ji. A ješte jedna věc .. dítě má větší představivost a dokáže si i veci ve své fantazii domyslet a dopředstavit. Dospeláci už svou fantazii mají dost omezenou a je v uplně jiné urovni.

Sršáň
19. 01. 2010
Dát tip
nemůžu si pomoci první rým nevychází rytmicky respektive druhý řádek je "delší". "ola olá" taky uplně není vyladěný...ovšem stejná nevyladěnost je i v druhým rýmu "olá ola". Teoreticky by to mohl být rým ABBA ten je ovšem pro dítě asi těžko stravitelný. Psát říkačky zas tak jednoduché není, no možná je to nejtěžší.

Petrusha
19. 01. 2010
Dát tip
pripadá mi to ako väčšina moderných básničiek v knižkách pre malé deti, ktoré vlastnému dieťaťu odmietam čítať

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru