Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Takhle to prostě chodí

19. 01. 2010
4
12
2026
Autor
Rendalt

Povídka o tomhle zkurveným světě, kde láska je jen rozdavačná kurva a štěstí jenom matná a vyblitá iluze.

Tu malou hnědovlasou děvku sbalil v jednom trapným klubu, kde čepovali hnusný pivo a hráli převážně popový sračky. No, vlastně to nebyla děvka, ale jen sedmnáctiletá naivní čubička, které stačilo koupit pár panáků, pošeptat do ucha pár sladkejch slůvek a za chvíli ji měl u sebe doma rozžhavenou jako kamna. Tak to chodí.

Ležel na posteli a ona mu to dělala pusou. Snažila se, ale byla moc opilá a navíc taky ne moc zkušená, i když si myslela pravý opak. Za chvíli ho to začalo nudit.

,,Hej, dělala si to už vůbec někdy?"

Zvedla k němu svoje oříškové oči.

,,Jasně že jo, už mockrát."

,, Jo? A komu?"

,, Svýmu klukovi."

,, Svýmu klukovi? Kolik mu je?"

,,Devatenáct." zalhala. Bylo mu taky sedmnáct.

Zasmál se.

,,No, děláš to stejně špatně, jako nějaká panna. Neboj se toho, pořádně ho popadni, neboj se zmáčknout. Tak, dobře a teď pořádně saj. A hlavně bacha na zuby! Jo, přesně takhle. A druhou rukou můžeš trochu mačkat hráz. To je to místo mezi koulema a prdelí. Asi takhle. To dělá chlapům moc dobře. Ano, tak je to správný ... ouuu, to je vono, teď už jen jeď!"

Chytil ji za hlavu a začal udávat tempo.

 

Ležela nahá na posteli a cítila se všelijak. Na jednu stranu se cítila dobře po zatím nejlepším sexu, co zažila. Na druhou stranu ...

Vrátil se z koupelny.

,,Dáš si něco k pití?"

,,Jo, nemáš nějakej džus?"

Zasmál se a z kuchyně přinesl sklenici džusu pro ni a whisku s ledem pro sebe. Lehl si vedle ní a zapálil si cigaretu. Dívala se na něj. On na ní ne.

,,Bylo to moc pěkný."

,,Hmm, ušlo to."

,,Ušlo? Lepší sex sem nezažila."

,,Ne? Tvůj kluk ti to neumí dobře udělat?"

Mlčela.

,,Jaktože dneska večer nebyl s tebou?"

,,Odjel."

,,Odjel? Jakto? Pohádali jste se?"

,,Ne, to ne, to vůbec. Odjel na fotbalový soustředění."

,,Hraje fotbal?"

,,Jo."

Potáhl si z cigarety.

,,Máš ho ráda?"

,,Mám."

,,Hodně?"

,,Jo, hodně. Vlastně, myslela sem si, že ho miluju."

,,A teď už si to nemyslíš?"

,,Já nevím ... "

,,Nevíš?"

,,Ne. Mám ho pořád ráda, ale teď už si myslím, že to není láska."

,,Proč?"

,,Nevím ..."

"Protože šoustáš s cizíma chlapama když tu zrovna není? Proto si to myslíš?"

Mlčela.

,,Odpověz!"

Do očí jí vyhrkly slzly.

,,Proč nic neříkáš?"

,,Nech toho, prosímtě ... "

Podíval se na ni. Měl tvrdé oči.

,,Až to dopiješ, seber si svoje věci a vypadni odsud."

 

 

 

 

Sprchy byly plné fotbalistů a horké páry. Mydlili se po celém těle, šamponovali si vlasy a bez ustání klábosili.

,,Ty jo, sem posledně starou vymlel tak hrubě, až mi začla říkat, ať už ji nechám, že z ní vymrdám duši!"

,,Hehe, to seš dobrej, však vona je věčně nadržená, že?"

,,Jak sviňa."

,,Hej, ty si ho holíš nebo ti ještě nezačly růst chlupy?"

,,Co tě to zajímá, seš teplej nebo co?"

,,Jasně, nastav prdel."

,,Ty vole, posledně sem se ožral tak moc, že sem nemohl trefit do dveří. Kámoši mě nechali na schodech přede dveřma a já se tam poblil. Nakonec to dopadlo tak, že mě fotr uslyšel, odtáhl dovnitř a musel mě osprchovat, protože já vůbec nevěděl."

,,Seš teda pěkný prase!"

,,Ty jo, viděli jste tu mařku co prodává dole v bufetě? Ty vole, tu bych mrdal."

,,Jo, já taky, nevíš kolik jí je?"

,,Slyšel jsem, že prej šestnáct."

,,No ty vole, vypadá tak na osmnáct."

,,To jo, no. Můžem to na ni kdyžtak zkusit. Udělat s ní pořádný bukkake. Kurva, doufám že nedojde teplá voda, nějak to stydne!"

Několik z těch mladejch nadrženců se začalo smát.

,,No a co ta tvoje? Ta je taky hrubá, že?"

,,Jo, to je."

,,Ste spolu už docela dlouho, že?

,,Skoro rok."

,,A co, je aspoň horny?"

,,No ty vole ... jaksviňa. Chtěla by to pořád. Brutálně si dáváme orál. A taky zezadu to má ráda. Vždyckyji tahám za vlasy jako nějakou děvku."

,,Haha, to je dobrý."

,,To jo. Už se na ní dost těším, zvlášť po týdnu s takovejma buznama jako jste vy. Dojedu domů a hned ji půjdu pořádně vymrdat. Určitě bude po tom týdnu beze mě taky pěkně nažhavená."

,,To máš dobrý."

,,To víš že mám. To takovej honimír jako ty si bude akorát mastit lofasa doma na gauči."

,,Debile!"

Konverzace ještě chvíli pokračovala v podobném duchu. Pak nějakej vtipálek napustil kýbl ledové vody a začal kropit lidi pod sprchami. Vypukla přátelská strkanice. Kluci se měli fakt rádi. Skoro až moc.

 

 

 

 

Stála na nádraží a čekala na něj. Od Toho večera byla totálně v hajzlu, nevěděla, co si o sobě myslet. Připadala si jako kurva a cítila se dost provinile. Věděla, že asi všechno pokazila. Na druhou stranu, její kluk jí už nepřipadal tak skvělej jako předtím. Láska, kterou k němu cítila, jakoby najednou zmizela. Ten cizí chlap ji z ní vymrdal. A že to udělal sakra dobře. Ještě trochu váhala, co bude dělat, ale začínala mít jasno. Bude to muset s mladým ukončit. Ale jen tak, z ničeho nic? Co mu řekne? Jak to zdůvodní? Bude se mu asi muset přiznat. Ne asi, určitě! Nebylo by to vůči němu fér, kdyby mu to neřekla. Snad to vezme jako chlap.

Z přemýšlení ji vytrhl až příjezd vlaku a nepříjemné skřípění brzd. Dveře se otevřely a z vagónů se začali hrnout cestující. A už ho vidí, nese si bágl a jde rovnou k ní, vysmátej od ucha k uchu. Popadne ji kolem pasu a chce jí dát pusu. Ale ona ucukne a podívá se na něj pohledem, který ho zarazí. A i ten úsměv mu za chvíli dost rychle zmizne z tváře.

 

 

 

Sedí ve svém pokoji a nemůže tomu uvěřit. Tohle není možné! Jeho holka ho nechala! Z ničeho nic! Po týdnu se vrátí domů z náročnýho soustředka a těší se na ni, těší se až ji zase obejme, až jí zase políbí, až si zase pořádně zamrdají, a ona ho místo toho prostě najednou pošle doprdele! A co teprve ten důvod ... Prej promiň, ale když jsi byl pryč, uvědomila sem si, že tě už vlastně nemám ráda tolik jako dřív a už by to asi nikdy nebylo stejný. Mrzí mě to, ale bude lepší, když se rozejdeme, sice mě to bude bolet, ale takhle to dál nejde .... a další podobný kecy. Kurva! Co to má být? Kdo se v těch ženskejch má vyznat? Co sem udělal špatně? Co budu sakra dělat? Je to jako rána kladivem. Hrůza. Teprve teď si začíná uvědomovat, co všechno pro něj ona znamená. A jak moc ho to bolí. Začíná brečet. Víc než brečet. Skučí, vyje, leží na zemi a bije kolem sebe v marném zoufalství a vzteku. Nakonec to nevydrží, běží na záchod a zvrací. Potom se trošku zklidní, vezme mobil a volá kamarádovi. Domlouvá se s ním, že dneska večer půjdou pít. Opravdu hodně moc pít. Je to asi to nejlepší, co může udělat, protože v příštích týdnech ho bude čekat mnoho probděných a probrečených nocí.

 

 

Je v koupelně před zrcadlem a prohlíží se. Vypadá dobře, jako pořádnej chlap, ne žádná metrosexuální karikatura. Nacvičuje si drsňáckou mimiku, na kterou určitě zase uloví nějakou cuchtičku. Ta poslední byla docela dobrá. Pak si naposled upraví účes a dá si čáru. Má rád peří. Vždycky měl rád peří. Stejně jako nezáváznej sex s mladejma blbkama. Stejně jsou to všechno kurvy. Nenávidí je. Nemají hrdost, nemají soudnost, nemají upřímnost, nemají nic. Mají jen svou píču, patnáct deka prochcanýho masa, pro který se nemá cenu trápit. On to ví. On už to všechno zažil. On si prožil svou malou klinickou smrt kvůli ženské. Přežil ji fyzicky, ale uvnitř chcípl. A teď už na to všechno sere. Má jen svůj ksicht, svýho ptáka a svůj prázdnej život. Už se nikdy nehodlá účastnit téhle hry na té špatné straně. Na straně toho, kdo trpí. Proto každej týden vyráží do terénu. I dnes.

V tom trapným klubu zase čepovali hnusný pivo a hráli převážně popový sračky. Zase tu bylo spousta mladejch, naivních čubiček, kterejm stačilo koupit pár panáků a pošeptat do ucha pár sladkejch slůvek. Vybral si jednu z nich a šel za ní. A dál už to znáte. Takhle to prostě chodí.

 

 

 


12 názorů

těša
21. 11. 2011
Dát tip
těch patetickejch keců okolo by to bylo skvělý, "tak to chodí", prolog, závěr a tak jsou idiotský, řekl bych.

Rendalt
23. 01. 2010
Dát tip
Nedalo mi to a musel sem prostě vyjádřit slovy hlavní postavy svou frustraci. Nemyslím, že je to zase tak strašný, vlastně sem o tom ani nepřemýšlel, jestli nějaký to poselství schovat nebo ne, prostě jsem to napsal spontánně tak jak mi to přišlo dobrý. Díky za názor.

pavel242
23. 01. 2010
Dát tip
líbí se mi, jak je to díky těm útržkům z reálnejch dialogů civilní. líbí se mi zpracování vulgárního syrovýho stylu. vadí mi to otevřené poselství o špinavým světě, když poselství, tak dobře schovaný a ne na vývěsku...

Rendalt
22. 01. 2010
Dát tip
To mi povídej :-/ Tam kde mám u kategorie napsaný ze života nebo o životě, tak sem to vždycky nějakým způsobem zažil, buď celý příběhy, nebo jen některý motivy. Tady jsou to motivy poskládáný do příběhu. Každopádně všechno je pravda a všechno se někomu stalo. Něco mně, něco známým, něco sem někde slyšel z historek. Samozřejmě skoro všechno sem nějakým způsobem literárně upravil. Ale třeba dialogy ze sprch, tam není vymyšlená ani jedna věta. Je to hrozný ale tak se spolu lidi prostě baví.

Flákač
22. 01. 2010
Dát tip
No jo, no. jestlis to psal bez nadsázky a podle svých prožitků, tak to je na h(ovno).

Rendalt
22. 01. 2010
Dát tip
Flákač: Jestli to někdo vezme jako poučení nebo varování, klidně může. Já jen ukazuju, jak to znám a jak to vidím všude kolem sebe, každej si to může přebrat po svým =) Dík za tip ;) Vůbec všem dík za tipy.

Flákač
22. 01. 2010
Dát tip
mně se líbí, že je tam všechno tak hnusné, jedno téma, jedna linka, cosi jako varování nebo poučení? trošku to tak zní, hlavní hrdina je divný (ublížený, pomstychtivě konzumní). dobrý pokus o hnus v lidech :) t.

Rendalt
22. 01. 2010
Dát tip
baaba: je to rychlovka, proto docela úprk, ale nevidím důvod proč se v tom patlat, je to myslím docela srozumitelné co sem chtěl říct. Petrusha1: ty se radši vrať ke svým infantilním básničkám o zvířátkách, tohle není nic pro tebe Projektil: o napětí tady ani moc nešlo. A navíc viz výše, je to rychlovka ;) Hodiny: sem rád že ses zasmál, ale počítám že být jednou z postav, smích by tě rychle přešel.

projektil
21. 01. 2010
Dát tip
Libi se mi to, ale mozna by chtelo ctenare nejakym zpusoben napinat. Styl psani na 1

Petrusha1
20. 01. 2010
Dát tip
vcelku nedočítateľne o ničom

baaba
20. 01. 2010
Dát tip
smutně prázdnej příběh ale velice dobře psanej jen jsi to vzal moc velkým úprkem se mi zdálo vulgarismy se do týhle polohy hodí T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru