Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Žena za volantem

17. 10. 2001
0
0
1270
Autor
PPI

Pozn. autora: Jezdí se vpravo!:-)

"Žena za volantem, auto bez řidiče", tak zní otřískané heslo některých puberťáků a antifeministů. Ale není žena za volantem jako žena za volantem. Většinou, co aspoň já vím, je tato "vlastnost" přisuzována urostlým čtyřicátníkům, než nějakému něžnému stvoření.

A proč se zasloužily o takový slogan ?

Je fakt, že na poli slávy každá žena asi Elišky Junkové nedosáhne, přičemž u mužských protějšků...škoda povídat.

Anebo snad sociální rolí ženy ve společnosti?

Ale to už se rychle vracím do reality za nebojácného bojovného zahřmění mé matky : "Panebože, ten jede jak ženská."


Njehorší jsou chlapi co vejce nemaj.

PPI
12. 11. 2001
Dát tip
Inu, taky sem párkrát v Řecku byl:-) Tam zas nejde tak o silnice:-) S hrůzou v očích bych tam asi najížděl do nějaké zatáčky v serpentinách nebo v nějakých výše položených místech. A to u ani nemluvím o tom, že z odstavnýho pásu mají další jízdní pruh:-) Do Řecka na dovolenou, to jo, ale bydlet bych tam asi nechtěl:-)

Spvrivs
08. 11. 2001
Dát tip
PPI: V Řecku jsou náhodou perfektní silnice. A dopravní značení se tam dodržuje asi tak, že se ignoruje. Řeci jezdí výborně a vždycky se (nejen na silnici) dohodnou. Asi tam emigruju až doštuduju (už se učím novořecky). A eště jednou upozorňuju všecky řidiče: Já su postrach, bacha na mě! ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PPI
07. 11. 2001
Dát tip
Balkán nebo Indie ? Já bych přeci jenom dal přednost nějakým komunikacím, které se aspoň podobají silnicím:-)))

Spvrivs
22. 10. 2001
Dát tip
No tak obecně chlapi a žensky nevyužívají mozek stejným způsobem, že jo. Máme tady levou a pravou hemisféru a od přírody je většinou používáme v závislosti na pohlaví. Tím nechcu shazovat dámské pokolení, na spoustu věcí jsou zas lepší. A i když existuje na obou stranách spousta výjimek, nemám rád takovou tu formu emancipace, která vede k unifikaci funkcí, aniž by pro jejich plnění byly stejné předpoklady. P.S. Pozor na mě, nedodržuju dopravní značení. Kochám se, kochám se, filozofuju a zase se kochám, a buch! - najednou nevím jestli můžu jet nebo ne. :-)))))))))))))))))

Spvrivs
22. 10. 2001
Dát tip
(myslím jako do té křižovatky jestli můžu vlítnout). Hm, asi by mně to víc svědčilo někde na Balkáně nebo v Indii. Ale vpravo jezdím!!! (i když levou mám radši). ((((((((((((((((((((((((((o:

zoo
18. 10. 2001
Dát tip
Chlapi v klobouku s platem vajem vajec za zadním sklem stodvacítky, ví každej! Variantně s náručí chvojí tamtéž - to vokolo Dušiček a Vánoc. :-)

zoo
18. 10. 2001
Dát tip
A platem VAJEM? Dyk jsem střízlivá, ne? :-o

Kdepak, nejhorší jsou chlapi v klobouku, to už máme léty ověřeno:-DDDDDDDDDDDD

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru