Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na barvě nezáleží

02. 02. 2010
0
5
404
Autor
conny

toto dílo není moje, ale je mé přítelkyně, já sám píši jen krátkou poezii, ale líbí se mi chci se o něj s Vámi podělit!

Chci červený mobil,ne že by to byla hlavní vlastnost,ale prostě když už najdu telefon,který odpovídá mým představám a mají ho i v mé oblíbené barvě,proč toho nevyužít?Není to ale tak jednoduché.Prolezla jsem nespočetně obchodů,prošmejdila několik internetových stránek,strávila tím hodiny a hodiny a nikde ho v červené nemají, I když je v nabídce skladem,stejně mi po několika dnech dojde email s omluvou a nabídkou telefonu v černé.Nakonec mého přítele přestane moje reptání a stěžování bavit a vyslechnu si dlouhý monolog o tom,jak jsem povrchní a že na barvě přece vůbec nezáleží,natož na barvě elektroniky a že nechápe,proč to tak řeším.No dobře.Vím,že on si k narozeninám přeje notebook,navnadím ho,něco našetřím a v jeho slavný den ho obdaruji.Nadšeně rozbaluje,protože tuší co ho čeká a najednou mu na tváři zmizí úsměv a zoufale na mě pohlédne.Notebook je totiž sytě růžový.Jen se usměji a říkám: Na barvě přece nezáleží.


5 názorů

horší by byl svetr:)

BBarkku
02. 02. 2010
Dát tip
neřekla bych nedospělé..jen..kdyby to zveřejňovala sama, možná na tom víc mákne.zní to prostě jako veselá historka z natáčení;)

Je to takové nedospělé.. Kolik je přítelkyni?

Vaud
02. 02. 2010
Dát tip
ale jo, dobry - jen mi prijde divny tipovat a hodnotit cizi dilko

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru