Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co se Zemí?

14. 02. 2010
0
9
589
Autor
red

Bůh se rozhodl poslat Zem k válu. Prostě se rozhodl, že to utne. Už nějakou dobu předtím zbavil lidi vědomí.Takže chodili po světě jako Zombie. Zombie totiž nemaj vědomí. Řídí se čistě pudy. Jde jim o to, někoho vylilovat. Aby se stal taky Zombie.


Jeden člověk si myslel, že jediná věc na světě, která má smysl, je mít děti. Dát život. Aby to mělo pokračování. Zrovna se na to chystal, když se Bůh rozhodl modrou planetu vykilovat. Tenhle experiment mu prostě nevyšel.


Věděl, že třeba některý opice jsou schopný genocidy. Ale že to člověk dotáhne na koncentráky, to netušil. Takže čekal po druhý světový ještě cca sedmdesát let, a pak Zem vykiloval.


Planety - ty, které měly vědomí (takové planety byly), si zhluboka oddechly.

"A je pryč," řekla Venuše.

"Konečně," řekl Mars. "Byla to planeta plná idiotů."

"To nebyli idioti," řekl Neptun.

"Ale jo. Byli. Idioti a smradi," trval na svém Mars.

"A nebyli mezi nima i dobří?" zeptala se Venuše.

"Byli. Ale aby to přežili, museli začít chlastat. Někteří odešli do hor, nechali si narůst vousy a snažili se napojit na Boha. Jenže, jak každej ví, experiment je experiment. Pokud by dal Bůh lidem důkaz, víte, jak by to dopadlo," zamyslel se Neptun.

"No jo. Jak s Tronhau," řekl Mars.

Bylo to něco jako deja vu. Po galaxii se znovu prohnal Bůh. Proletěl okolo planet a prsty je pohladil. Pak vzal do dlaně Zemi a se slovy: "Do piče s ní!" ji stiskem rozdrtil.


9 názorů

Rabb
21. 02. 2010
Dát tip
ten konec je dobrej.. :-)

red
18. 02. 2010
Dát tip
nerad bych dostal tip od debila

jH
18. 02. 2010
Dát tip
fakt bych ti rád za něco dal tip, ale prostě nejni za co

red
15. 02. 2010
Dát tip
Hehe. Na to máš jistě právo. Ale mně se vykilovat líbí. Je to moje oblíbený slovo. Stejně jako třeba někoho vyfakovat. Mimochodem vyhladit je dost hrozný.

Saetri-Ihn
15. 02. 2010
Dát tip
"Do piče s ní," proti tomu níc nemám, vulgarismy se prostě někdy do textu hodí, někdy tam prostě jenom jsou. Ale komolení cizích slov (zvlášť, když má člověk tolik českých docela dosti hezkých synonym jako vyvraždit, vyhladit, atd.) se mi zdá jako nevkus a nelíbí se mi.

red
15. 02. 2010
Dát tip
A "do piče s ní" se ti líbí?

Saetri-Ihn
15. 02. 2010
Dát tip
"vykilovat" a podobný cool slova jsou děs.

mich4l.b
14. 02. 2010
Dát tip
Great! :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru