Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zapomenutelný slib

23. 02. 2010
5
19
657

Běžný víkend svých experimentálních let, leč člověk se poučí, když chce a nemusí porušit ani svůj slib. Přirozenost bude jednou vládnout světu.

Sobota – krásný sluneční den
bez mráčku a osin v prdeli
zavolal jsem Petrovi
jestli nemá něco na zub.

Jo jo klidně se stav
zrovna tu na tebe čeká páv
který se nevykouří sám
ukaž mu kurňa, kdo je tu pán.

Já jsem pán a ty jsi můj sluha
mlátím tě bičem
až mě z toho bolí noha
tak mě sakra neštvi
jinak skončíš na dně jezera 
v betonovém pytli.

A pak to lousklo na mém jazyku
až se mi protočily oči
od teď vše kamera točí
a hudba se táhne ve spirálovitém tónu.

Magická noc
vytekl mi nos i s mozkem
teď bych se klidně porval i s náckem
ale nebudeme si kazit trip
to je nyní můj slib
- už ani jeden promarněný výlet.

 


19 názorů

Zbora
24. 02. 2010
Dát tip
Ale jo, vpodstatě si to neprávem slízl. I když on ten koment nepatřil jen jemu ale odkazoval i k nápravě, což nemohl vědět. Příště se polepšim (možná).

Zbora
24. 02. 2010
Dát tip
Máš pravdu. Proto je tady onen citát, kterého jsi se chytl, s avízem Derovi.

Zbora
24. 02. 2010
Dát tip
Je to tam napsáno jasně a stejně už nejmíň dva roky. Ale máš jistě pravdu, pokud to někdo ignoruje, nemělo by to být ponecháno důvěře, ale ošetřeno systémem.

Zbora
24. 02. 2010
Dát tip
Ono pravidlo je zmíněno u jednoho z políček, co jsi třikrát zaškrtával. Ale to je dnes poměrně normální, že lidé nečtou co podpisují. Dílo Trapas už jsi napsal. Zrovna se pod ním bavíme. Proč jsi ho tak nazval se nebudu pokoušet odhadovat. Bylo by to nejspíš na dlouho. Zmíním třeba jen alogické pužití rýmů (často gramatických) pouze v okamžiku, kdy se Ti jaksi připletly do cesty. Za klenot tady považuju rým oči, točí, který před Tebou ještě rozhodně nikdo nepoužil. Kdyby text byl rýmovaný celý, dal by se možná označit jako béčkový hip-hop. Takto je to ovšem pouze jen slátanina.

Jo??:D::D máš také nějaké zkušenosti s výlety do jiných galaxií?:D

Tak proč si nezařídíte server tak aby to opravdu šlo jen jednou za den, navíc omlouvám se pokud sem přehlídl nějakou ceduli, ale nikde jsem nečetl toto pravidlo, dále k dílu Trapas, pokud mám správný pocit nikdy jsem nenapsal dílo jménem Trapas, pokud jde ovšem ve všech směrech o omyl omlouvám se někdy p ránu mi nedochází víc věcí, než jak se jmenuji a co jsem napsal

Jsem pacifista takže flotila v jížním Pacifiku to nebude, k rádobyšokujícímu blábolu -- slova jsou jen slova, ale význam se vytrácí, možná bys to vyčetl v mém obličeji kdysi při intoxikaci LSD, takže shrnuto přirozenost si představuji jako odloučení se od všech materiálních věcí (bohužel to je pro mnoho lidí těžké), pokrytectví, fatalismu, mindráctví, agrese a podobných irelevantních stavů, které se nemohou stát nikdy dokud bude noha člověka stát na této Zemi

Rád si počkám, rád se zasměju:D:D

Zbora
23. 02. 2010
Dát tip
Už se stalo.

k dílu: paráda dle mýho, je to zábavný, správně dementní, absurdní.. a ten konec je pravdivej, již žádné zkur. výlety! eh

Zajímalo by mne, co si představuješ pod pojmem přirozenost. Nesouvislý rádobyšokující blábol nebo flotilu na manévrech v jižním Pacifiku?

Zbora
23. 02. 2010
Dát tip
Do veřejného výpisu děl může autor doporučit jedno dílo denně. K dílu: trapas.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru