Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Markytánky

27. 02. 2010
13
10
1542
Autor
Barty
Jedny holky si přejou, abych se za ně pral. Ale jiný holky mi pak lížou rány, když ty první ztratí zájem. Mrzí mě, že těch druhejch je míň, než bych si přál. Prostě ty co ti hned na prvním rande poví, že nemáš nosit kytky. Anebo hůř – růže. Zkrátka nejsou ze světa Jane Austenový. Neznají morálku, maj v puse čajový lístky a típou tvou budoucnost- v podšálku. Z tvejch citů si malujou kruhy po očima. Táhnou tě v noci celym městem přes kapoty aut. A u výslechu řeknou, že je to tvoje vina. Po orgasmu na střeše benzínový pumpy ti dají sbohem a zmizí do Izraele, protože mají rády militantní lumpy. A jestli se někdo z vás v tom trochu ztrácí… Prostě ten typ holky, kterej používá slovo láska jen s příponou sebe- jako knižní výraz pro masturbaci.

10 názorů

sepiolite
25. 03. 2010
Dát tip
od "z tvejch citů" se mi to hodně líbí a že někdo nechce kytku snad ještě není tak úplně šílený, ne?

Barty
24. 03. 2010
Dát tip
Díky za komentáře. Líbí se mi vaše vyjádření Seznamtese. A když to označujete za pravdu, pak je to jeětě lepší (aspoň pro mě, jako autora).

Seznamtese
23. 03. 2010
Dát tip
Velmi dobře se mi čte ta pravda naservírovaná za tepla.

snake_01
09. 03. 2010
Dát tip
Text mi připadá dost slušný, jsem dost překvapen, tip :o)

líbí se mi jak píšeš, i když k úplné spokojenosti mi tu chybí trochu harmonie. t

Tady jsem
27. 02. 2010
Dát tip
Beatnicka poetika... Anachronismus? Tady bych snad zapochyboval. Hledám slabá místa. Nic moc jsem nenašel. No dobrá – první sloka – vinou rýmu. Rýmy jinak – rozkošné. Né snad ve své zvukové neotřelosti, spíš ve své lidové rytmické svébytnosti – kontrastní na pozadí tohohle „klasického" volného verše.

Atlantis
27. 02. 2010
Dát tip
*

baaba
27. 02. 2010
Dát tip
návrat k matriarchátu, pravda... Text ale slušněj t

Norsko 1
27. 02. 2010
Dát tip
Feminizace kráčí světem a není, jak ji zastavit

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru