Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Přání subinky

01. 03. 2010
2
3
1472
Autor
el-in-ena

Přání nebo vyznání?

Chtěla jeho obojek.

S jeho jménem, s jejím jménem. Chtěla aby bylo jasné že je jeho. Jenom jeho. Když něco poručí ona to udělá. Udělá co přikáže. Těšila se na to. Celý život. Chtěla žít jako normální dívka, hezky se oblékat, bavit  se i pracovat. Jen pro svého pána by byla jinou. Byla by otrokyňkou, co udělá cokoliv a bude se těšit na jeho pochvalu. Chtěla aby ji půjčoval, aby na ní mohl být hrdý. Budou mu jí závidět. Každý chlap toužil mít svoji otrokyni. Na to aby to věděla jich už poznala dost. Jen neměli dost odvahy, nebo nebyli na to dost silní. On byl. Chtěla jeho. Jen pro sebe. Svého pána. Toho na koho se těšila, na jeho smsky, maily, na vše. Bavilo ji dělat mu pomyšlení, provokovat ho, odporovat mu, aby ji mohl v zápětí strhnout k zemi a podrobit si jí. Nesmírně ji to vzrušovalo. Připadala si jako šílená. Chtěla ho líbat, chtěla se ho dotýkat. Chtěla aby ji nasadil obojek, přitáhl ho na těsno, svázal jí ruce pouty, zbičoval jí. Do krve. Do bezvědomí. Aby nemohla zadržovat pláč. Aby ho musela prosit aby přestal, aby ji nebil, aby byla celá jen v jeho moci.chtěla aby nepřestal, aby na její prosby ani výkřiky či pláč nereagoval. Aby ji nechal vypít pohár bolesti a rozkoše. Aby ji nechal po výprasku jen tak viset, v poutech zbitou, bolavou v polobezvědomí. Aby na ni nebral žádné ohledy. Aby ji zlomil. Přála si to. Chtěla to zažít. Jen jeho rukou. Pak by se mu svezla k nohám a začala mu líbat špičky bot. Ona. Vzteklá, panovačná, rozkazující nespoutaná. Zkrocená divoká kočka. S obojkem, u jeho bot. Čekající na příkaz.

Tajný sen, který se stával skutečností. Sen kterého se dříve bála, zároveň po něm nesmírně toužila.


3 názory

el-in-ena
18. 03. 2010
Dát tip
plně autobiografické:-)

Sršáň
18. 03. 2010
Dát tip
zajímalo by mě jak moc je to autobigrafické *t

Prosecký
05. 03. 2010
Dát tip
Je to takový "mládeži přístupný" úvod do erotického textu BDSM. S erotickými povídkami jsem se tu ještě nesetkal. Jsem zvědav, jak se k tomu postaví admini. Chybí ti tam několik čárek v souvětích. "Tajný sen, který se stával skutečností", znamená, že to bude próza na pokračování? Dávm si tě do blíbených.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru