Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Babočka Admirál a Dědeček Plukovník

04. 03. 2010
0
1
344
Autor
idouch

Babočka Admirál a Dědeček Plukovník pluli vzduchem,když narazili na verlybu  Luďka. Luďek to vzal vcelku optimisticky a ukousl Babočce sosan. Načež se Dědeček nasral a ukousl Luďkovi ploutevník. Dali si na to pár panáků a odkráčeli každý svou cestou. Babočka ale bez přítomnosti sosanu nemohla sosat pampeliškové pily a proto sosala šroubovák.Omylem si ho však vrazila doprdele a vykřikla. To si však Dědeček špatně vyložil a začal si prozpěvovat křiklavou píseň-byl již značně opilý. Babočku to vyvedlo z míry, ale měla ten den čisté prádlo a tak to vzala s humrem.

Dědeček však humry nepovažoval za ty pravé přátele a navíc si myslel, že ho Babočka s humry podvádí. Urazil se a zamkl se v lednici. Jelikož byl čas večeře, potřebovala Babočka z lednice vepře, ale Dědeček ji tam odmítl pustit. To už jí fakt nasralo, nestačilo, že se Dědeček opil durmanem, že ji obvinil z cizoložství, ale ještě ji odmítl pustit k vepři. Propukla tedy v hysterický křik- dá-li se motýlí křik nazvat křikem. Dědeček toho nedbal a pustil si gramófon.V tom to s Babočkou seklo a bylo po ní.Vzpomněla si totiž, že v lednici je šlehačkový dort a že ho Dědeček jistě sní a to její staré slabé srdce nevydrželo. Dědeček dort opravdu snědl, gramófon pomalu dohrával a Dědeček si zapálil dýmku. Neuvědomil si ale , že je v lednici a ono to bouchlo.Okamžitě bylo po vepři. Dědeček měl to štěstí, že umřel také, jelikož by ho samotného život nebavil, bez Babočky, bez vepře, jenom s humry…..

Jejich vojenské postavení jim bylo k hovnu.


1 názor

Matti
06. 03. 2010
Dát tip
Neuvěřitelné... :-)) Nebylo to náhodou účelem? :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru