Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O velikém žlutém bonbónu

04. 03. 2010
0
3
390
Autor
idouch

Bon-Bon je město velice obrovské a leží na dně Atlantského oceánu.Žije v něm mnoho velkých žlutých zubů a chlupů.Chlupy jsou velice hodní mladí chlapci, pečlivě si čistí zuby, myjí vlasy a mluví spisovně. Zuby jsou však ti největší kokoti a grázlové z celého Bon-Bonu. Nemyjí se, smrdí jim z prdele a neutírají si hubu.Mluví jako dlaždiči a vlasy si myjí olejem. Tento příběh je o tom jak zuby a chlupy válčily o veliký žlutý bonbón.Veliký žlutý bonbón je místo v Bon-Bonu. Je to něco jako náměstí, ale bez radnice. Co je Bon-Bon Bon-Bonem patřilo toto místo chlupům, ale zuby už přestalo bavit jejich náměstí-velká černá hašlerka- a začali si brousit mečouny na veliký žlutý bonbón. Emil Zazubaný- velitel zubů jednoho dne prohlásil:,,Hej zuby, neserme se už s tou hašlerkou, dokažme, že nejsme tací kokoti ako se o nás povídá. Pojďte a nastěhujeme se na veliký žlutý bonbón.“

Zuby odpověděly:,,Jo ty pyčo, to je pičo, supr návrh pyčo.“Nabrousili se mečouny, motorovky, šroubováky jakož i papírové mečíky a vydaly se směrem k velikému žlutému bonbónu. Chlupy se o tom dozvěděly a pomyslely si:,,Ach jak nečestně a nesportovně se chovají ty zuby.Co budem dělat? bojovat nemůžem, to je proti pravidlům jízdního řádu. Nu což alespoň se zabarikádujem.“A počali snášet vše co nalezli v okolí velikého žlutého bonbónu. Barikády vypadaly jako hromada smrdutých pantoflí.

Když k nim dorazily zuby Emil Zazubaný pravil:,,Do toho,řežte je ,mučte je, zabte je!!!!“

Zuby:,, :,,Jo ty pyčo,to je pičo, supr návrh pyčo“Počali se prodírat barikádami, jež vypadali jako hromada smrdutých pantoflí. Nedalo jim moc práce je rozbořit a všechny chlupy pobít. Když všichni stáli na dobytém velikém žlutém bonbónu, začalo pršet. /Možná se vám zdá divné, že na dně Atlantského oceánu prší, ale to je moje věc a s připomínkama jděte do pr.../ To byl ale pěknej průser, protože se všechny zuby na velikej žlutej bonbón přilepily.

A sou tam přilepený dodnes....něco jako Fimfárum, ale ne v Nejdedáli, nýbrž v Bon-Bonu.

Takže až najdete v Atlantském oceánu protézu se žlutým bonbónem přilepeným na zubech (patrně citrónový bompar) tak pozdravujte Emila...........


3 názory

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru