Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

sumoanorexie

04. 03. 2010
0
0
308
Autor
idouch

Chtěl takhle jednou Francimor vyhrát zápas v sumo(u) a tak pravidelně tloustl.Jedl pouze tlusté maso a tlusté svetry. Brzy mu také prasklo tlusté střevo.Musel na operaci a kapačkou vcucával vše co se dalo sníst.Snědl také veškerý nemocniční personál.Tloustl a tloustl tolik,že když  jej propustili z nemocnice,- tedy on sám propustil sebe z důvodu vyčerpání veškeré potravy- nemohl vylézti dveřmi , oknem, ani komínem, jelikož zabíral celý operační sál. Musel tedy nemocnici rozšmikat skalpelem na malé kousíčky, aby se vůbec dostal ven.

Byl tlustý jako nepopsatelný kus sádla třepotající se ve větru. I šel se tedy konečně přihlásit na mistrovství světa v sumo. Ale bylo mu slušně řečeno:,,ty nechutná bečko,přeci kvůli tobě nezboříme sumoareál?“I začal Francimór hubnout , aspoň natolik, aby prošel dveřmi. Když už prošel dveřmi, připadal si tlustý. Když se vešel do vany, připadal si tlustý. Když už nerozsedával hajzl, připadal si tlustý. Když se vešel do svetru po Naomi Campbell, připadal si tlustý. Když umřel hladem, připadal si tlustý...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru