Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Utopenec, oběšenec a zastřelenec

09. 03. 2010
0
0
352
Autor
idouch

Žili byli jednou tři bratři : Pepík, Josef a Pepyk. Byli to poctiví řezbáři a pracovali v jedné firmě. Jednoho dne však Pepík dostal depku a odešel dělat do Deppa.Tam se mu vedlo všelijak. Někdy zle, jindy na jedničku. Jednoho dne však potkal krásnou Pepinu, byla to pěkná pipina, ale Pepík ji hluboce miloval. Brzy si ji vzal za manželku. Pipina Pepina Pepíka velice trápila. ,,I kurva“ řekl si jednoho dne Pepík a šel se utopit. Přivázal si k noze veliký břemen a hups do Dunaje.....stal se z něj tedy utopenec

ČÁST  II

Druhý bratr Josef žil sladkým životem  ,, ej akorát ta sviňa práca jej trošku srávala“. Ale s tím se dokázal Josef smířit. Jednoho dne to však už nevydržel a rozhodl se změnit povolání, stal se mistrem provaznickým. I tkal a motal brka i provazy velmi nastřídačku. Jednoho dne se tak zbrčil až zezelenal. Inu na jeho pleť to nemělo tak zlé účinky, avšak jeho psychický člověk se dočista pomátl. Omylem strčil svou hlávku ušatou do svého provaznického díla a skočil......a tak  se z něho stal oběšenec.

ČÁST  III

Pepyk  byl odjakživa lenoška stojící pod oknem s ovladačem na opěradle. Když jej jeho bratři opustili dočista shnil. Pouze lenošil na lenošce a živila jej jeho stará matka. Po smrti matky ho neměl kdo živit, ale on přesto lenošil dál. Sousedi mu již přezdívali lenochod. I tu se Pepyk nasral, tak hluboce ,že byl až po okraj naplněn hovny. Ukradl polecajtovi šrajtofli i s pistolí a papučemi. Papuče snědl ,šrajtofli propil a pistoli pif paf bum ..a bylo po něm....byl to tedy zastřelenec.

DODATEK

Ač tragický tento konec zdáti se může, nezapomeňme kurva na to ,že chlapci Pepík, Josef i Pepyk prochlastávají svá játra v hospodě v sedmém nebi. Jeden utopenec..částečně nazelenalý, jeden oběšenec...částečně namodralý a jeden zastřelenec ..částečně rudý.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru