Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Předmluva k dílům série "Filozofie, jak jí vidí puberťák"

30. 03. 2010
0
1
351
Autor
Septex

Předmluva k dílům série "Filozofie jak jí vidí puberťák"

Jelikož jsme ve škole dostali za úkol napsat o nějaké literární osobnosti např. Shakespeare, či postavy z nějakého díla, např. Desdemona(Tu jsem si vybrál já) napadlo mě, že bych touto postavou mohl sdělit své názory na Svět. Jde o to, že každý má svoje osobní otázky ohledně Boha, vzniku Světa apod. Já jsem si proto vymyslel, aby mé úvahy byli srozumitelnější a pochopitelné pro každého člověka, že se vcítím do nějaké literární osoby a pokusím se napsat a specifikovat jejich názor na svět a na různé věci, které si pokládá každý člověk a nedostává odpověď. Moje první úvaha tedy bude o Desdemoně. Omluvte, ale nikdy předtím jsem nic nedával na veřejnost. Proto nevím zda budete spokojeni s prvním dílem, byl to víceméně takový pokus.

Přejí příjemné čtení a doufám, že vás to trochu pobaví.

Septex


1 názor

snake_01
30. 03. 2010
Dát tip
Hezké, že myslíš, ale nebyl bys ochoten věnovat se v první řadě pravopisu, abys tím umožnil poctivému čtenáři to alespoň dočíst?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru