Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Přítel

09. 04. 2010
0
3
752
Autor
m4rt3n

Nevím proč, ale vždy skončím u depresivních děl a přitom sem docela dost usměvavý človek. Na poezii se moc nehodím jak jde vidět. Ostatně posuďte samy.

Jak šťastný mám být

když nemůžu tě chtít

jak životem se vydat dál

když nevím kde svoje místo mám

proč chybíš mi když mě nechceš znát

proč se pořád sám sebe na tohle musím ptát

proč tvé ztráty se pořád musím bát

chci to změnit nechci takhle žít

nemůžu ani o lepším místě snít

kdo tohle místo nás dvou vyřeší

kdo moje srdce potěší

co dělat mám když to nevím sám


3 názory

m4rt3n
10. 04. 2010
Dát tip
děkuji za názory :) Glomma: jak sem psal nehodím se na poezii bohužel šéfredaktor našeho časopisu si myslí něco jiného a opravdu nejde skládat každý měsíc něco nového děkuji za radu pokusím se nad tím zamyslet

Glomma
09. 04. 2010
Dát tip
co takhle zkusit nerýmovat ani to moc dobře nezní, uvolni to, nech plynout pocity a slova volně, neskládej je zbytečně do nepřirozených pozic ;) Hodně štěstí :)

Metta
09. 04. 2010
Dát tip
Proč nešťstný mám být když můžu tě chtít životem se vydat dál tam, kde svoje místo mám i když mi nic nechybí, chci tě znát rád půjdu se tebe ptát tebe nemusím se bát chci žít - chceš žít chci něco změnit, neje snít tohle my dva vyřešíme aspoň jeden z nás dvou srdce srdcem potěšíme co mám dělat, zvládnu sám :))))PPP

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru