Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Franta, rozbouraná hospoda a potoky piva smíchaného s krví, močí a lejny psa sedícího na střeše hospody štěkajíce na měsíc, řvouce do nebe a běhajíc za ocasem svým, který je celý od psího lejna

Franta tentokrát přitvrdil

Franta už mě dost štve. Dneska ráno jsem šel do hospody a tam byl franta se svým novým čoklem. Oba se na mě divně dívali tak jsem udělal kop z otočky do vzduchu aby se mě lekli a ten čokl po mně skočil. Já ho ze sebe serval a Franta po mně usmívajíce hodil korbelem. Vylítly mi dva zuby, které se zabodly rovnou do jeho velkého oka. Franta začal brutálně krvácet tak jsme oko zalepili, ale dočasně vidí jen na jedno. Pes mě kousl mezi nohy a začal štěkat. Frantovi jsem kopl do šulína, on mi dal ránu mezi oči. Vzal jsem korbel a celého jsem ho polil. Jemu začala téct krev a já udělal svůj kop z otočky. Celá hospoda spadla a zůstali jsme pouze já, Franta a pes. Začala téct krev ostatních návštěvníků hospody, kteří pád nepřežili a pípa se povolila, takže teklo pivo. Začala bitka. Hodil jsem kousek betonu po Frantovi, ten si vyrval zub a hodil ho po mně. Zlomil mi vlas. Pes se vykálel, začal výt a štěkat. Vrhnul jsem se na Frantu, skolil ho na zem a začal ho krutě mlátit dokud jsem mu nevymlátil všechny zuby. Když se Franta zvedl ze země, byl úplně domlácenej, tak mi řekl, že jsem darebák a gauner. Já jsem na něj skočil a dal jsem mu prudkou ránu rozkrokem do hlavy, Franta padl na zem. Nedýchal, srdce mu nebušilo, mozek mu nepracoval.


5 názorů

Jidáš
10. 04. 2010
Dát tip
nasázet tolik chyb už jen do názvu, to chce kumšt

jH
10. 04. 2010
Dát tip
měl bys vymyslet i něco jinýho než jenom zuby, franta už teď totiž žádný nemá a ty jich máš tak 5...nebo je franta něco jako kenny mckormick?

Frantovi naštěstí zuby rachle dorůstají. Dohromady i s minulým dílem už mu jich vypadlo nebo jinak zmizelo celkem 48...

Diana
10. 04. 2010
Dát tip
Na můj vkus přitvrdil až moc. Pes štěkaje, běhaje, Franta usmívaje se - zopakuj si přechodníky! Znechutil jsi mne...

Notreal
10. 04. 2010
Dát tip
chudak Franta :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru