Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jako v dole

24. 04. 2010
0
15
1834
Autor
akanahe
Spousta lidí samá ulička v jednom domě jako v dolu Nástup ! Občas po tmě občas na stojkárně v šachtě Doluji zboží z palet nemůžu se jak na haldě válet. přez 23 tun za směnu v rukách pivo vino alkohol cukry olej nonfood ničemu z toho nevzdávám hold. Neplacené přesčasy deset procent z neděl či svátku nasazuje mi finanční oprátku.

15 názorů

akanahe
01. 06. 2010
Dát tip
to: Dave9562 Tesco to není to bych spíše psala o haldách papírů v kanclu :D a o tom ze při chůzi na wc si musí vyplnit stazku aby se při příjezdu kamionu nepo. a druhou kopii pouzili na wc a treti zalozili do šanonu a ctrvtou ukladali a patou dali kamioňákovi a šestou opasli do pc pro oblastniho/kontrolu a tak dale se vsim.

akanahe
26. 05. 2010
Dát tip
to Armin Tamzarrian Ja kritiku ustojim a sve dila i obhajim. Vyjadruji tedy svuj nazor ,ze vetsina kritik nema nalezite body ktere kritiku delaji kritikou a nelze se tedy z ni nijak "poucit". Toto ale zrejme nechapete a jen tu mrham svuj cas.

akanahe: To, že jsem korektor, neznamená, že opravuji každou báseň, která se na Písmaku objeví, alébrž pouze ty, které jsou zaslány ke korektuře. Pokud jsi toto veledílo ke korektuře zaslal/a a korekturu jsem prováděl já, byla ti doručena interní poštou. Ke kvalitě díla nebudu poskytovat hlubší kritiku, anžto dílo hlubší kritiky nedozrálo. Pokud nejsi s to unést negativní kritiku, nepublikuj na literárních serverech. Obsáhlejší text obsahuje víc než padesát zmatených slov.

akanahe
19. 05. 2010
Dát tip
to Armin Tamzarrian hm Vaše korektorská činnost se mi jeví jako nedostatečná! Chybí mi tu totiž konkrétní Vámi uvedené "zfušované" části. Jistě Vám obsáhlejší text dělá obtíže ... co kde mám špatně .. kde jsou případné chyby . Pokud toto nesvedete a umíte jen napsat nicneříkající reakci tak nevím proč vůbec na písmáku působíte jako korektor.

takto si představuji zfušovanou báseň

aha, díky za vysvětlení.

akanahe
25. 04. 2010
Dát tip
to: Pomerančová to je výraz havířů pro jistou část dolu kde do rukou berete kusy nekolikametrových traverz o obrovské hmotnosti a přiděláváte je jako výstuž na strop a postupně je spojujete a delá to jeden člověk. :P Máte pochyby o mé havířské minulosti ? .

A.H.
25. 04. 2010
Dát tip
Pokus něco zobrazit tu je, ale není to dotažené do konce.

co je to stojkárna?

akanahe
24. 04. 2010
Dát tip
to: Whitesnake Každý trochou inteligence obdařený hned zjistí , že ve slově dolu není něco vpořádku a koukne na slovo před a za. Havíř toto pozná bez nápovědy hned , ale běžný občan ne a proto to slovo "v dolu" místo "v dole". " ... jako v dolu Nástup Nástup!" je už moc. On ten důl se jmenuje Nástup (v Chomutově) a udělat z toho dvojsmysl se mi jevilo správné. Číslice v textu beru a opravím. S tím názvem jsem se únavou přepsal přiznávám a opravím.

Norsko 1
24. 04. 2010
Dát tip
takto si verše nepředstavuji

depresivní

Whitesnake
24. 04. 2010
Dát tip
Tak v dole, nebo v dolu ? Název prosímtě nepiš znovu k samotnému textu, protože pak ho budeš mít jako tady uvedený hned třikrát, což je trochu pitomé. A do básničky rovněž nepatří výrazy psané numericky - má to být slovně: tedy deset procent z neděl atd.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru