Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

z londýna do stockholmu za 5 vteřin

30. 05. 2010
0
0
1117
Autor
Dianella

Z Londýna do Stockholmu za 5 vteřin

 

                Během dvou týdnů byl už třetím adeptem na post toho nejvyššího. Krásné modré pronikavé oči a sladký úsměv. Všechno by to bylo moc krásné, kdyby nevěděla, že je to zase jenom přelud. Kdyby neznala sama sebe. Vždycky to bylo stejné. Několik vyzývavých pohledů, letmých doteků, zvrhlých slůvek a byl její. Měla uhrančivý pohled a stejné takovou povahu – uhrančivou. Dokázala očarovat každého kluka, na kterého si jen ukázala. Spousta holek z jejího okolí jí záviděla, některé ji měly rády i přes to a pak byla skupina, která ji nenáviděla. Právě do ní patřila i ONA. Vysoká zrzavá krátkovlasá spolužačka, která ji pro všechno nenáviděla. Ani sama nevěděla proč.

                Když už se zdálo, že se Alice ze svého přelétavého a nestálého života zblázní, přišla rozhodující etapa jejího života. Požádala o radu zrzavou nepřítelkyni. Sama nechápala, proč to dělá a věděla, že nejspíš nebude mít velkou podporu, ale přesto se rozhodla právě k tomuhle kroku. Zrzavá „dívka“ měla v malíku rady a psychologické rozbory všech problémů, bylo by přece úžasné, kdyby Alici někdo takový pomohl!

                Šlo to překvapivě. Alici bylo navrhnuto, aby u své nedávné nepřítelkyně přespala. Byla překvapivě milá a ochotná pomoct a zároveň proměnit jejich nehezký vztah k lepšímu. Když Alici chytla za ruku, mělo všechno bleskový spád – hluboký nádech, žhavý dotek, první nepovolený polibek. Když Alice po spleti vášnivých okamžiků spočinula v jejím náručí, pocítila pravou lásku. Oba problémy byly rázem vyřešeny a Alice na sobě měla jenom kostkovanou košili..

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru