Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsem princezna i služka

03. 06. 2010
2
15
1940

Jsem princeznou i služkou zároveň... princezna když večer ulehám na lože, služka když je ráno ustýlám. Princezna když piju a dobře jím, služka když nádobí uklízím. Princezna když se zamiluji a služka když se vdám.


15 názorů

Schovat.. Schovávám se pořád a tohle schovávat fakt nechci. Já to řeknu nějak takhle... Tohle všechno, tahle "díla", jsou oči, kterýma svět vidí jedna 14 letá holka. Je to svět, který vy pochopit neumíte nebo někdy jen nechcete a nebo už se na něj díváte úplně jinak. Hodně věcí v tom vašem světě mi doposud uniká, ale já se mu snažím přiblížit a chci jej pochopit, jenže vy "dospělí" ten náš svět, jakmile z něj odrostete hážete za hlavu. Jo tohle je podle vás možná blbost, ale proto je to i v rubrice jaké je a já si za tím stojím.

Max Hutar
05. 06. 2010
Dát tip
°_° BOHY! (Rozpracovat nebo schovat)

ranhojič
05. 06. 2010
Dát tip
Tak v tom případě je všechno v pořádku:) A po dalším přečtení ti posílám tip nejen za to, jak jsi nad věcí (spíš už to taky vidím celý trochu jinak..:) *

Děkuju :-)

Metta
04. 06. 2010
Dát tip
mně to přijde jako nápad docela dobrý*, možná bych tam dala víc vtipu v příkladech

Jinak děkuju za zastání, ale i ve věku 14 umím kritiku přijmout a svá "díla" obhajovat sama. Navíc pár sprostých slov mě vážně nerozhodí.

Možná sis nevšiml do jaké kategorie jsem to zařadila, ale je to kategorie blbůstky. Nevím, co tě na tom tak strašně rozčiluje, leda mužská ješitnost. Tvoje reakce mě spíše rozesmála než urazila. Já tohle nepovažuju za nějaké svoje skvělé dílo. Je to prostě blbůstka, tak dýchej, ať si nepřivodíš infarkt.

jH
03. 06. 2010
Dát tip
hm, možná do bravíčka

ranhojič
03. 06. 2010
Dát tip
chce to se učit sebeovládání:) náhodou poslední "verš" je na 14ti-letou holku docela bystrej :)

jH
03. 06. 2010
Dát tip
he, učim se na kulturní antropologii a prokládám to písmákem, tak sem možná trochu přehnanej no..

ranhojič
03. 06. 2010
Dát tip
no, právě že na to jaký je to skromný dílko, ses nějak moc divoce rozepsal...:)

jH
03. 06. 2010
Dát tip
doplnil bych něco, kdyby bylo co kritizovat..

ranhojič
03. 06. 2010
Dát tip
zato tvoje kritika je teda na úrovni.....ty to bereš zase nějak moc vážně, ne?

jH
03. 06. 2010
Dát tip
a promiň, jestli tě sprostejma urazim, nechci tě odrazovat od publikování, či tvorby tady /či celkově/, chápu, že si mladá a v tomhle prostoru si chvíli, ale tak tohle fakt nemůžeš myslet vážně...

jH
03. 06. 2010
Dát tip
hmmm skvělý, perfektně se to sem hodí, myslim, že za to dostaneš tisíc tipů, dvánáct let po sobě se to bude objevovat na přední straně písmáka, jako nejpropracovanější dílo posledních let...opravdu nazývejte mne hulvátem a sviní, ale toto je sračka největšího kalibru...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru