Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Opilecký večer 1

07. 07. 2010
0
10
344
Autor
Tříska

Nejsem žádný spisovatel, jen jsem mladík co rád pije. Proto jsem si založil profil na písmáku. Už několikrát jsem přišel dom značně opilý, ale schopný fungovat. Ale jak už se znám, mívám často okna i když nejsem moc na sračky. Proto jsem vždycky než jsem šel spát krátce shrnul večer do wordu. Sem to dávám v nezměněné formě, ani chyby jsem neopravoval. Jen jsem předělal jména.

 

Nic moc, akorát spíš lenka lehce hovnila o tom co milje což je mdafaka o. Já sem nic moc nemlel. Prej že se shodli s mirkou že je na hovno že tam bude lucka, že nebudu kalit naplno. Ale moc sem to nekomentoval. Tato pogoda prostě. Spíš sme mluvili o této maturitě


10 názorů

A.H.
25. 07. 2010
Dát tip
Bezduchá maškaráda.

Tříska
07. 07. 2010
Dát tip
Jo, tos pochopila správně. Podle vás je to sračka, nejspíš stejně jako ostatní Opilecký večery. Ale co byste čekali od člověka, kterej to psal minimálně s dvojkou v krvi, jen jako jakousi informativní zprávu z večera? Uvítám kritiku, ale ne aroganci a rádoby inteligentní urážky. Takže klid.

Jazylka
07. 07. 2010
Dát tip
och, ne. podla mňa jasná "indispozice", aj keď je v kategorii "jen tak pro radost".

Norsko 1
07. 07. 2010
Dát tip
První věta prologu dává tušit, o čem to bude a jaký bude závěr

rozkoukej se dej si vyproštováka....pokračování to mít nebude že ne?

jH
07. 07. 2010
Dát tip
já nejsem tvůj kamarád a vůbec sem nechtěl působit arogantně, jen svobodně vyjadřuju svůj názor na tvý dělo a tohle sračka prostě je, sorry

Tříska
07. 07. 2010
Dát tip
Kamaráde, já nejsem žádnej náctiletej sráč, tak si odpusť tu aroganci. Omlouvám se, jestli jsem to dal do tý kritiky a doporučených děl, tam jsem to asi dávat neměl, zatim se tu v tom moc nevyznám.

jH
07. 07. 2010
Dát tip
tak si radši založ svůj blogíšek, podobnejch sraček je tu plno a mě to kazí večer

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru