Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Opilecký večer 2

07. 07. 2010
0
0
300
Autor
Tříska

Nejsem žádný spisovatel, jen jsem mladík co rád pije. Proto jsem si založil profil na písmáku. Už několikrát jsem přišel dom značně opilý, ale schopný fungovat. Ale jak už se znám, mívám často okna i když nejsem moc na sračky. Proto jsem vždycky než jsem šel spát krátce shrnul večer do wordu. Sem to dávám v nezměněné formě, ani chyby jsem neopravoval. Jen jsem předělal jména.

 

  1. Ty vole já nevim ale petra po mě asi jede. S luckou sem se pohádal kvuli tomu,že na mě srala co se týče makra. Nenapsala, narodzíl ode všech kámošů.ale tim řešim guvna. Byla pak napruděná, sice se ozvala ale byla nepříjemná. Na to nemá právo, já, nedal školu kuvra!!! šli sme spolu dom, lehká hádka, nakonec domů sama. Otázka je jestli mám pravdu střízl. Nebo jen namr. Pak sem šel glgat, hodně s petrou, hledal sem furt Janu a popíjel s petrou a lenkou a viktorem, pak šli viktor a spol dom, šli sme je vyprovodit, pak sme pili, nejdřív kámen nůžky, pak sem ho začal krmit že sem z armenie, sežral mi to, dal sem mu svoje číslo, myslim že 23.sprna přiletí do ar., jmenuju se aerotjunjan gorkhan. petra kouří hašiš, je moje příbuzná, pojede do arm. Se mnou..

ale lucka mě sere, rozešli sme se někde u alberta, hlavně kvuli tomu že já je jedno jak dopadlo makro. Ona řekne že ne, ale je to tak, sere na to, neozvala se, nenapsala. Napsala až někdy večer, kdy už bylo rozhodnuto. Mrdat baterku, mohla napst odkudkoliv.


 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru