Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Opilecký večer 4

07. 07. 2010
0
3
291
Autor
Tříska

Nejsem žádný spisovatel, jen jsem mladík co rád pije. Proto jsem si založil profil na písmáku. Už několikrát jsem přišel dom značně opilý, ale schopný fungovat. Ale jak už se znám, mívám často okna i když nejsem moc na sračky. Proto jsem vždycky než jsem šel spát krátce shrnul večer do wordu. Sem to dávám v nezměněné formě, ani chyby jsem neopravoval. Jen jsem předělal jména.

 

Klasika, nejdřív sem vybíral podpisy u těch buziků, sice sem prudil, ale sranda, pak sme šli dovnitř, nějak týpek nám dal rameno, otočil sem se, začali sme se do sebe valit, že prej je starší, že mu je 25, on to začal řešit s filipem, já ať to řeší se mnou, že já za nic nemůžu, že mi dal rameno zbytečně, dal mi čelo a dělo, nic moc mi to neudělalo, ale stáhnul sem se, odvedli ho, celou dobu sem byl více méně dosranej, chvilku sme počkali vevnitř, pak sme šli ven, bavil se s nim filip, tak sem došel, on jakž takž v klidu, ale pak sem začal valit že mi dal zbytečně on že je nasranej kvuli ztracenejm 3000 hodinkam, já furt že to chapu, zase sem byl zbytečně zesranej, pak sem do něj ale začal valit at se nám/mi od omluví, on do mě chtěl zas jít, odtáhli ho, pak sme šli dom, karel šel se mnou, nepotkali sme ho, doma sem si to chladil, pokec s bráchem. Konec. Kurva!!!! můžu za to, nebo sem namrdanecká agresivní píča??????


 

P.S. Po asi 15 minutách, po tom co sem napsal robertovi snad ne moc velký sračky, si řikám že sem možná krutej že sem jak kdyby bránil filipa, což sem ten pocit fakt upřímně měl, nehctěl sem aby se do toho on motal, když za to nemůže. Udělal bych to ale i pro karla, ale myslim že ne pro zdenka nebo richarda, ne protože je nemám rád, ale protože se bijou


3 názory

šestá cenová? proč je to tady? z nudy?...

naira
07. 07. 2010
Dát tip
...až vystřízlivíš...a přečteš si to po sobě...zvaž, jestli tu co máš dělat... ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru