Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Až na dno

08. 08. 2010
1
1
420590
Autor
jeane.h

 

Tápam.Tápam v tomto pochabom svete plnom materializmu zloby a falošnosti.Chcela  som  žit iný život lepší a podľa seba ale pravidlá tohto sveta mi do toho môjho zasahujú  a bránia môjmu rozletu. Občas cítim že padám. Padám na dno tmavej priepasti plnej ubolených ľudí ,ktorí nemali toľko šťastia ako ja. Mne sa vždy akoby zázrakom podari zachytit okraja priepasti . Rukami zranenými sa vyštverať na povrch, pozbierať  zbytky mojej existencie a pozliepať  môj život do formovateľnej  hmoty. Je to živočíšny pud sebazáchovy , ktorý prehluší  moju slabosť a zraniteľnosť, nedovolí  mi padnúť a nevstať.  Ale dokedy to tak bude?  Kým sa nezmení tento svet? Kým ľudia zmenia svoje postoje, alebo kým ochabne môj dobre vyvinutý pud sebezáchovy  a bojovnosti? Kým som tu a kým využívam právo žiť,  kým dokážem uchránit svoje hniezdo od negatívneho vplyvu okolia a zloby? Kým som tu..


1 názor

Pam!PUCH!
08. 08. 2010
Dát tip
Je kritika světa přebujelý žvást a Prázdnota, vylizující sama sobě vlastní dno, zduřelý výrůstek na kůži? A co pásový opar parazitující na kůži jinak hezké Sůdánské holčičky, lízající akát, dokud jí krev nesteče až na kundičku, HE?! Věřím, že se najde šílenec, co mě pohladí po zádech, ostrouhá mi mrkev a do talíře kydne trochu rýže. Tobě ne? To je mi líto, z duše líto. Vlastně není, můžeš si za to sama. Viděla jsem jeden vagón.. (zaškobrtne se, přesně na rozhraní dvou vět) .. vlastně byl docela zajímavý, měl .. čím víc aut tím líp. Prázdnota říkáš? Naser si. Věřím ti. Chceš typ? tady máš ----> *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru