Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Konec písmáků v Čechách 3

19. 09. 2010
1
3
221

Z denního tisku, rubrika Krimi, říjen 2010: Zahraniční turista ( O.K. člen známé metalové skupiny z USA), který si chtěl prohlédnout vzácně se vyskytujícího sysla u Rané, byl zabit šílenou postarší ekoteroristkou, protože se domnívala, že sysla chce zabít a odvézt si jej jako trofej do Ameriky , aby změnil znak kapely Overkill – z lebky na sysla…údajně ho sledovala již několik měsíců..

U díry stál

a čučel jako tele

Co krásy ukrývá se v syslu

Svým autem do zabijáka vjela

 

Byla zcela bez  smyslů

 

 Nyní nemá svůj dům na kolečkách ani nemůže poslouchat oblíbený styl Overkill...


3 názory

Elleanor
20. 09. 2010
Dát tip
Proč se nemůžou dávat tipy za komentáře??!:)) Overkille, tak alespoň pomyslně T* :)) A především dvěstěprocentní podporu tobě a všem, jejichž jména jsou tu brána "do úst" velkými umělci! Joo, nuda to je hrozná potvůrka:)) a každý se holt snaží zabavit, jak "nejlíp" umí..

Overkill
20. 09. 2010
Dát tip

Overkill
20. 09. 2010
Dát tip
Tisková zpráva vydavatelství Bodog Music ltd.: Společnost Bodog Music důrazně popírá jakýkoli incident, jež by mohl narušit práci na nové desce naší přední hudební formace. Zásadně protestujeme proti dalšímu zlovolnému zveřejňování fám podobného typu. Všichni členové skupiny se těší dobrému zdraví a věnují veškerý čas a energii přípravě již zmíněného alba. Nepopíráme však, že u syslí díry nedaleko Plané byl skutečně zabit hudebník. Jednalo se však o dosud utajovaného člena skupiny Men at Work, oplývajícího přezdívkou shodnou právě s názvem hudebního tělesa Overkill. Za zmínku stojí fakt, že na jeho počest vznikl v roce 1983 stejnojmenný single pojednávající o jeho nejniternějších pocitech. Bohužel se nám nepodařilo zjistit, co vlastně tajemný Overkill u díry tropil. Jisté je jen to, že syslík se těší dobrému zdraví a odmítl celou záležitost jakkoli komentovat...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru