Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

I samota ...

23. 09. 2010
2
2
323
Autor
Samilar
Vyprávět chtěl bych o lásce, nemám však co říct, snad je toho příliš v sázce, snad si nesu svůj kříž. I samota má své přednosti, tak na co si hrát, už bylo dost nečinnosti, teď se zase já budu smát.

2 názory

Samilar
24. 09. 2010
Dát tip
Prosecky : Zda se mi to nebo sem nekomu vylozene nepadl do oka ? Clovek se prece nemuze pokazde trefit do noty vsem. Tohle jsou veci ktere me napadaji a pokud ty v nich neumis najit vyznam tak me to mrzi, ale pro me vyznam maji. Kdybych v tom nevydeli napriklad vyjadreni situace, emoci, potreb ci neceho dalsiho, tak o tom prece nebudu psat ne ? Ted se tedy nabizi otazka, zda tva kritika jde vubec brat vazne, protoze to co jsi napsal me uprimne rozesmalo :) Za preklep se moc omlouvam, doufam ze uz se za to dnes nedavaji tresty smrti ... :D Jinak co se tyce povolani, tak to jiz davno mam a uprimne ... to neni tvoje vec :)

Prosecký
23. 09. 2010
Dát tip
Samilare, děkujeme ti za upřímnost. Když nemáš co říct, snad abys raději ani nic neříkal. Co je v sázce, nevím, nepřebíral jsem tvůj vklad. Mohu tě ujistit, že si neseš svůj kříž, protože si ho neseme všichni. někteří ještě nesou kříž těch druhých. Nejobjevnějším prvkem tvé básně je novotvar přenosti, kde se kříží význam přednost a přenost. Nakonec bych tě chtěl upozornit, že když se budeš smát, ještě to není žádná činnost. Zůstáváš tedy dále v nečinnosti. A jakému povolání že se to chceš věnovat?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru