Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

smrtelnost

26. 09. 2010
2
9
681
Autor
enley

samozřejmě že jediné žíly které, si podřezávám jsou ty imaginární v mé duši...

Ryji písmena , žiletkou do zápěstí

Kůže je zničená, avšak já cítím štěstí

To co vytéká, už nic nevrátí zpět

A pravda odvěká zastříkala tu zeď

Ještě pár kapek krve

Ještě pár okamžiků

A to cos byl prve

Změníš se náhle  

v mžiku…


9 názorů

enley
29. 09. 2010
Dát tip
Jj děkuji za pochopení =) Samozřejmě je mi jasné že co se týče originality tak tohle téma je rozhodně jedno z nejčastějších a snad každý adolescentnečo podobného stvořil....

malaika
28. 09. 2010
Dát tip
Joj, taky jsem měla období, kdy stříkala krev. Myslela jsem si, že je dobré to co píšu. Dala jsem to sem a zjistila jsem, že není. Ačkoliv stylisticky mi to nepomohlo, emocionálně ano :) Takže ode mě plus za to, že to člověku zvedne náladu, mínus za to, že takové verše povětšinou opravdu k ničemu nejsou.... Přeju veselejší zítřky :)

enley
28. 09. 2010
Dát tip
Jo je to starší věc. Která spíše byla reakcí na osoby kolem. Mě osobně jako autorce se líbí část To co vytéká, už nic nevrátí zpět A pravda odvěká zastříkala tu zeď a tak jsme jí tu dala =) Děkuji za názor a budu se snažit zlepšit =D

StvN
28. 09. 2010
Dát tip
Přijde mi, že jsi rytmicky rozhozená. Obsahově odpovídá takovému tomu čekacímu období na dospělost. Bohužel nic zvláštního nebo originálního.

enley
27. 09. 2010
Dát tip
děkuji za T i radu obojího si vázím =)

koloušek
27. 09. 2010
Dát tip
Krvavé, ale to já ráda. A klidně bych řekla, že jsou to vázané...T*

Vaše dílo je rozhodně pozoruhodně dosti hodně hodné zveřejnění na tomto a právě jen tomto serveru – více se neodvažuji říct (potřebuji sto kritik, aby se mi otevřela brána poznání – tedy možnosti i jiných kategorií)

a to je mnohem horší

synáček
27. 09. 2010
Dát tip
*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru