Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Koupání dcery Jany

30. 09. 2010
3
41
1595
Autor
Tony Express

 

"Téměř" kanibalské koupání dcery Jany

 

                Když bylo Janě kolem roku, rád jsem jí večer

koupal. Jednou takhle přídu domů, hladovej jako pes.

Mamka Boží (přezdívka mé ženy Boženy) povídá, voda je už vohřátá,

vykoupej Janu a já udělám něco k večeři. Tak jo, s pocitem příšernýho

hladu strkám Janu do vaničky a vomejvám ji. Nejdřív

nožičky, pak bříško, ksichtíček, vlásky eště neé, zatím tam

má hovno. Votáčím jí, umejvám zádíčka a dostávám se k

roztomilý prdelce. Pořád s tím pocitem hladu jí rukou

jemně masíruju kejtičky a vtom mně do bedny leze

takovádle píčovina - to je jemňounký masíčko, vykostit,

tence nakrájet, lehce naklepat, do prdele, to by byly

řízečky!!!


41 názorů

..děkujiii..nejsem si jistá..blbnou fest...)))

snotíku můj milý..já jsem ale v práci..no...))))

--snotíku..cítlila se být odstrčená a todle velmi špatně snáším..víš?...)))))))))))))

Jaro, ano byla jsi první, která mě četla, dala mi typ a pomohla mi zorientovat se na Písmákovi. Jsem neomalenec, omlouvám se a dodatečně, speciálně Tobě děkuji. Jsi pro mě taková písmáková máma. Ale jsem přesvědčen, že mé fopa přejdeš s vrozenou ženskou grácií...))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) se ze snota nepoděelej..taky..:)))

Přátelé, dík za Vaše tipy, opravdu si toho považuji. Hlavně Tobě Snote, tys ty ženský k tomu pěkně dokopal.

aha..už tě tam dokonce mám..no vida..:))

..mi chodí avíza na ty co mám v oblíbených..tebe si přidám.,.já srandu ráda..snot má pravdu..chyběl si tu!..:)))))))))))))))))))

Jaro, díky ale jsem nováček, tak v tom ještě tápu. Otevřel jsem si nápovědu a tam jsem našel jak posílat avíza. Tuto zprávu teď posílám Vám všem, tak mi prosím odpověz jestli Vám přišla.

A ještě něco pro Vás všechny tři: kdo z Vás se po přečtení tohoto dílka odváží říct, že dcérenku Jaňulku, děvenku milovanou nemá její hrdý otec ráááád !!!!!!! Doufám, že nikdo.)))))))))))

Pro Jaru: nikam jsem neutekl, pro sepotvkorunachstromu: ano, jsem syt (dal jsem si k večeři biftek z pravé svíčkové ale ten ve srovnání s Janinou roztomilou prdelkou byl přímo nepoživatelný......Přečetl jsem si Vaše kritiky a jsem velice rád, že se kvůli mě rozproudila tak živá debata. Záměrně jsem čekal, jakou odezvu tohle dílko vyvolá. A ohlas mě velmi potěšil. Prostě nejste žádní "suchaři" (ale jo, řeknu to naplno "hovnaři") Snažím se Vás šetřit, takže tyto blbůstky Vám předkládám po malých, leč co se týče intenzity, stupňujících se dávkách. Já jsem tyto blbůstky, já jim říkám "píčoviny" (zvykejte si) na svůj náklad zadarmo vyhotovil a v nákladu cca 200 kusů vydal pod názvem "Z mého deníčku" pro své kamarády a přátele. Ti to přečtli a dali to číst zase svým přátelům. Je to k nevíře ale nezaznamenal jsem žádnou negativní,či zápornou reakci. Jeden kamarád mi dal typ, abych to uvedl na Písmákovi. Když jsem se minulý týden zaregistroval a prošel Vaše díla, tak jsem se dost zarazil.Pak jsem si ale řekl, že kdo nic nedělá, nic nezkazí a šel jsem do toho, slovy snota, "prsama". A ještě pro Jaru: dítko na pánvi bylo ale pro Tvé uklidnění, proti přílišné teplotě bylo chráněno v poctivém trojobalu...... Tak to by pro dnešek stačilo.

:)))))))))))))))))))))))))))))..snote mrkni na brackenridge..nevím co všechno tu vložila ale je to fakt číslo..:)) ..Tonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..neboj my ti nic neuděláme..vtať se..pokud jsi už syt..teda...))))

..Jaro..jsme měkké ale hodné..:)))))))

:)))))))))))))))))))))))nj..snotíku..:))))))))))

..snoťas!!!!.:))))))))))))))))))))...tak jo..dám..:)))

:))))))))))))))))))))))))))))..no..já bych tip dala ale mám takovou obrazotvornost že pořád váhám..:))

:))))))))))))))))))..blbče!!!!!!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru