Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úryvek z díla "Ach bído bído za slovem schovaná"

09. 10. 2010
0
0
1072
Autor
Narcisa

Tohle "dílo" či tento text jsme napsala jako svůj názor na svobodomyslnou lásku, možná jen fyzickou lásku (původně to byl tedy pokus o originální inzerát, ale složení slov má pro mě takovou slastnou chuť, že by ho byla škoda pro - možná - laciný internetový server). Posléze, za pár měsíců, jsem však přišla na to, že to nemusí být až tak snadné - vyjádřeno v básni "Banálně řečeno láska".

 

Kdysi, když ještě byly dávné báje počátkem ničeho a měl se z toho zrodit celý svět, lidé na lásku pohlíželi jako na věc s rozměry celých galaxií, neexistovalo pevnějšího citu. Dnes se jedná o pouhé nic, které umožňuje lidem obhájit sex na jednu noc s dívkou jejíž jméno si člověk ráno i přes veškeré snahy nedokáže vybavit.

Chci položit na jedno pouhé slovo jiný rozměr, na slovo láska chci uvést krásu citu a zároveň svobody. Ráda bych poznala někoho kdo také hledá ukojení svých citů a vnitřního emociálního rozpoložení, kdo si chce navzájem vyměňovat konejšivé držení za ruce, doteky, polibky…..avšak to vše míti pod kontrolou.

(Je mi jedno jestli jsi bisexuální či lesbické ba dokonce heterosexuální orientace – nebuďme povrchní a neohlížejme se za stranami, ani mě nezajímá jsi-li vdaná či ve vztahu s mužem nebo ženou, hledám někoho na trávení společných milých a krásných chvil.)

(Zároveň nechci aby si čtenáři tohoto úryvku z díla „ Ach bído bído za slovem schována“ , mysleli, že netuším co s časem navíc a že jsem marnotratná a emociálně rozuteklá žena, prostě vím co chci a ten kdo mi odpoví pochopí za jakým účelem tohle píši.)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru